Σελίδες

TRANSLATOR

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Περισσότεροι από τους μισούς Αμερικανούς δηλώνουν ότι δεν θέλουν να κάνουν το Εμβόλιο COVID-19!

Περισσότεροι από τους μισούς Αμερικανούς δηλώνουν ότι δεν θέλουν να κάνουν το Εμβόλιο COVID-19!

 
 
 
Γράφει ο Cassie B.
Μετάφραση Απολλόδωρος
 
Τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης παρουσιάζουν τα εμβόλια COVID-19 σαν μια επιτυχία που εξεγείρει τα πλήθη, και όλοι να ζητούν να ευθυγραμμιστούν και μπούν στη σειρά, αλλά μια νέα έρευνα δείχνει ότι περισσότεροι από τους μισούς Αμερικανούς σκοπεύουν να καθυστερήσουν τη λήψη του εμβολίου ή ακόμη και να αρνηθούν να το λάβουν εντελώς.
 
Στην πραγματικότητα, μόλις το 41% εκείνων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα παρακολούθησης του Kaiser Family Foundation είπαν ότι ήταν πρόθυμοι να λάβουν το εμβόλιο το συντομότερο δυνατό. 
 
Μεταξύ εκείνων που δεν είναι πρόθυμοι να πάρουν το εμβόλιο, το 31 τοις εκατό δηλώνει ότι θα προτιμούσαν να περιμένουν να δουν περισσότερα αποτελέσματα των εμβολίων, το 13 τοις εκατό είπε ότι είναι σίγουροι ότι δεν θα πάρουν το εμβόλιο, και το 7 τοις εκατό είπε ότι θα κάνουν μόνο το εμβόλιο εάν ήταν απολύτως υποχρεωμένοι να το κάνουν για τη φοίτηση σε σχολείο, για την εργασία ή άλλες δραστηριότητες. 
 
Μεταξύ των πιο απρόθυμων ομάδων να εμβολιαστούν ήταν οι Ρεπουμπλικάνοι, ενήλικες σε αγροτικές περιοχές, νοικοκυριά χαμηλού εισοδήματος και άτομα από μαύρο και ισπανικό υπόβαθρο. 
 
Οι μαύροι και οι Ισπανόφωνοι ενήλικες ήταν πολύ πιο πιθανό από τους λευκούς ενήλικες να λένε ότι θα περίμεναν να δουν πώς εξελίσσεται το εμβόλιο για τους άλλους προτού το λάβουν οι ίδιοι με ποσοστά 43 και 37 τοις εκατό έναντι 26 τοις εκατό των λευκών. 
 
Εν τω μεταξύ, το 43 τοις εκατό των νέων ενηλίκων ηλικίας 18 έως 29 ετών δήλωσε ότι θα ήθελαν να «περιμένουν και να δουν». 
 
Εκείνοι που είναι πιο πρόθυμοι να κάνουν το εμβόλιο είναι άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω, Δημοκρατικοί και άτομα που έχουν σοβαρές υποκείμενες καταστάσεις υγείας. 
 
Όσον αφορά τα πολιτικά κόμματα, το 64% των Δημοκρατών δήλωσαν ότι έχουν ήδη εμβολιαστεί ή θα ήθελαν να εμβολιαστούν το συντομότερο δυνατό. Μόνο το 32% των Ρεπουμπλικανών είπε το ίδιο, με το ένα τέταρτο κατηγορηματικά να αρνείται το εμβόλιο. 
 
Ο ενθουσιασμός των εμβολίων αυξήθηκε για τους Δημοκρατικούς και τους Ανεξάρτητους σε σχέση με μια προηγούμενη δημοσκόπηση τον Δεκέμβριο, αλλά δεν μεταβλήθηκε μεταξύ των Ρεπουμπλικάνων. 
 
Εξήντα οκτώ (68) τοις εκατό των ανθρώπων που δεν επιθυμούν να κάνουν το εμβόλιο δήλωσαν ότι οφείλεται σε ανησυχίες σχετικά με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις, ενώ το 59% ανησυχούσε ότι θα είχαν σοβαρές παρενέργειες από αυτό. 
 
Πενήντα πέντε (55) τοις εκατό είπε ότι πίστευαν ότι τα εμβόλια δεν είναι τόσο ασφαλή όπως υποστηρίζεται, ενώ το 53 τοις εκατό είπε ότι ένιωθαν ότι δεν ήταν τόσο αποτελεσματικά όπως υποστηρίζεται. Ακριβώς κάτω από το ένα τρίτο ανησυχεί ότι θα μπορούσε να προκαλέσει τον ίδιο τον ιό. 
 
Αυτοί οι φόβοι δεν προκαλούν έκπληξη δεδομένου του πόσο γρήγορα παραδόθηκε το εμβόλιο στην αγορά, παρακάμπτοντας τις τυπικές δοκιμές εμβολίων σε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Operation Warp Speed. 
 
Μια παρόμοια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Davis της Καλιφόρνια, σε περισσότερους από 800 ανθρώπους διαπίστωσε ότι το ένα τρίτο των Αμερικανών είναι απίθανο ή διστακτικό να λάβει το εμβόλιο. 
 
Οι τέσσερις κορυφαίοι λόγοι δισταγμού ήταν οι ανησυχίες σχετικά με τις παρενέργειες, οι ανησυχίες για αλλεργικές αντιδράσεις, αμφιβολίες σχετικά με την αποτελεσματικότητά του και προτίμηση να επιτραπεί η ανοσία να αναπτυχθεί φυσικά μέσω λοίμωξης. 
 
Σύμφωνα με την Επίκουρη Καθηγήτρια Διδασκαλίας Jeanette B. Ruiz, η ταχύτητα ανάπτυξης του εμβολίου ήταν ένα κοινό σημείο ανησυχίας , με πολλούς να αναρωτιούνται εάν έχουν γίνει εκπτώσεις όσον αφορά την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια. 
 
 
– Οι Αμερικανοί Είναι Ιδιαίτερα Σκεπτικοί Για Τα Βιαστικά Εμβόλια COVID-19 
 
Εν τω μεταξύ, μια δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από τον YouGov τον περασμένο μήνα αποκάλυψε ότι ο σκεπτικισμός για τα εμβόλια COVID-19 είναι μεγαλύτερος στις ΗΠΑ από άλλες χώρες. 
 
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το 73% των ανθρώπων δήλωσαν ότι θα λάβουν το εμβόλιο και το ίδιο ισχύει για το 70% των ανθρώπων στη Δανία, το 69% αυτών στην Ινδία, το 68% στο Μεξικό και το 64% στην Αυστραλία. 
 
Σύμφωνα με τον Δρ Anthony Fauci, κάπου μεταξύ 75 και 85 τοις εκατό των Αμερικανών θα χρειαστεί να λάβει το εμβόλιο για να θέσει την πανδημία «υπό έλεγχο» και ο Πρόεδρος Biden ανακοίνωσε σχέδια για εμβολιασμό 150 εκατομμυρίων Αμερικανών κατά τη διάρκεια των πρώτων 100 ημερών του στην εξουσία. 
 
Φυσικά, θα είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι όταν τα διαθέσιμα εμβόλια συνδέονται με τόσες πολλές αλλεργικές αντιδράσεις και ακόμη και θανάτους
 
Εάν θέλετε να μάθετε γιατί η τεχνολογία mRNA ΔΕΝ είναι εμβόλιο, διαβάστε αυτά τα άρθρα εδώεδώ και εδώ
 
Δικτυογραφία: 
 
1.-- Survey: More Than Half of Americans Don’t Want COVID-19 Injections 

 

Πηγή:

http://koukfamily.blogspot.com/2021/02/covid-19_9.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)