Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.

TRANSLATOR


" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)
Σχόλια υβριστικά, κακεντρεχή, αγενή, ασεβή, προσβλητικά, αναπόδεικτα, χωρίς χριστιανικό ήθος ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Σελίδες

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Νέα ανάλυση: Το εμβόλιο Pfizer σκότωσε «περίπου 40 φορές περισσότερους ηλικιωμένους απ΄ό,τι θα είχε σκοτώσει η ίδια η νόσος»!

Νέα ανάλυση: 

Το εμβόλιο Pfizer σκότωσε 

«περίπου 40 φορές 

περισσότερους ηλικιωμένους 

απ΄ό,τι θα είχε σκοτώσει η ίδια η νόσος»!

 

 

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ: Το εμβόλιο Pfizer σκότωσε «Περίπου 40 φορές περισσότερους ηλικιωμένους απ΄ό,τι θα είχε σκοτώσει η ίδια η νόσος».

Νέα ανάλυση από το ισραηλινό υπουργείο Υγείας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο κατά COVID της Pfizer σκότωσε «περίπου 40 φορές περισσότερους (ηλικιωμένους) ανθρώπους από ό,τι η ίδιαη ασθένεια θα είχε σκοτώσει» κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης περιόδου εμβολιασμού πέντε εβδομάδων και 260 φορές περισσότερoυς νεότερους από ό, τι θα είχαν πεθάνει από τον ιό.

Ανεξάρτητοι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα πειραματικά εμβόλια COVID-19 δεν είναι «ασφαλέστερα» από τον ίδιο τον ιό.

Ενώ τον Ιανουάριο μια ομάδα ανεξάρτητων γιατρών κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα πειραματικά εμβόλια COVID-19 δεν είναι «ασφαλέστερα» από τον ίδιο τον ιό, μια νέα ανάλυση των ποσοστών θανάτων που σχετίζονται με το εμβόλιο στο Ισραήλ δείχνει ότι αυτό μπορεί πράγματι να συμβεί σε δραματικά επίπεδα.

Μια επανεξέταση δημοσιευμένων δεδομένων από το Ισραηλινό Υπουργείο Υγείας από τον Δρ Hervé Seligmann, μέλος της σχολής Ιατρικής για μολυσματικές και τροπικές ασθένειες στο Πανεπιστήμιο Aix-Marseille και ο μηχανικός Haim Yativ αποκαλύπτουν, εν συντομία, ότι το πειραματικό εμβόλιο mRNA από την Pfizer σκότωσε «περίπου 40 φορές περισσότερους (ηλικιωμένους) ανθρώπους από ότι η ίδια η ασθένεια θα είχε σκοτώσει» κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης περιόδου εμβολιασμού πέντε εβδομάδων. Μεταξύ των νεότερων ηλικιών, αυτοί οι αριθμοί συνδυάζονται με ποσοστά θανάτου 260 φορές μεγαλύτερα από αυτά που θα είχε επιφέρει ο ιός COVID-19 στο δεδομένο χρονικό πλαίσιο.

Ενώ η πλήρης μαθηματική ανάλυση μπορεί να βρεθεί στο ίδιο το άρθρο, οι συγγραφείς καταδεικνύουν πώς μεταξύ αυτών που εμβολιάστηκαν και άνω των 65,το 0,2%… πέθαναν κατά τη διάρκεια των τριών εβδομάδων μεταξύ των δόσεων, εξ ου και περίπου 200 μεταξύ 100.000 εμβολιασμένων. Αυτό πρέπει να συγκριθεί με τους 4,91 νεκρούς των 100.000 θανάτων από το COVID-19 χωρίς εμβολιασμό. “

«Αυτή η τρομακτική εικόνα επεκτείνεται και σε άτομα κάτω των 65 ετών», συνέχισαν οι ερευνητές. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εμβολιασμού πέντε εβδομάδων, «0,05%, που σημαίνει 50 των 100.000, πέθανε. Αυτό πρέπει να συγκριθεί με το 0,19 ανά 100.000 θανάτους από το COVID-19 (που) δεν έχουν εμβολιαστεί… Ως εκ τούτου, το ποσοστό θανάτου αυτής της ηλικιακής ομάδας αυξήθηκε κατά 260 (φορές) κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πέντε εβδομάδων της διαδικασίας εμβολιασμού, σε σύγκριση με το φυσικό τους ποσοστό θανάτου COVID-19. “

Όπως ανέφερε το IsraelNationalNews (INN), ο Seligmann έχει εθνικότητα Ισραήλ-Λουξεμβούργου, έχει πτυχίο βιολογίας από το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ και έχει γράψει περισσότερες από 100 επιστημονικές δημοσιεύσεις. Το INN αναφέρει ότι οι ερευνητές «δεν έχουν διαμάχες ή συμφέροντα εκτός από το ότι έχουν παιδιά στο Ισραήλ».

Οι Yativ και Seligmann ορίζουν ότι ακόμη και αυτοί οι «εκτιμώμενοι αριθμοί θανάτων από το εμβόλιο είναι πιθανώς πολύ χαμηλότεροι από τους πραγματικούς αριθμούς, καθώς αντιπροσωπεύουν μόνο εκείνους που ορίζονται ως θάνατοι COVID-19 για αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα και δεν περιλαμβάνουν AVC και καρδιακό (και άλλα) συμβάντα που προκύπτουν από τις φλεγμονώδεις αντιδράσεις. “

Ούτε αυτοί οι αριθμοί «εξηγούν μακροπρόθεσμες επιπλοκές», γράφουν.

Επιπλέον, μέσα σε αρκετούς μήνες αναμένουν «μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολιασμού καθώς το ADE (Ενίσχυση που εξαρτάται από αντισώματα)» αρχίζει να εκδηλώνεται σε εκείνους που έχουν λάβει το πειραματικό εμβόλιο Pfizer.

Όπως εξηγείται από τους Frontline Doctors της Αμερικής (AFLDS), το ADE «είναι όταν τα αντισώματα κατά του COVID, που δημιουργούνται από ένα εμβόλιο, αντί να προστατεύουν το άτομο, προκαλούν μια πιο σοβαρή ή θανατηφόρα νόσο όταν το άτομο εκτίθεται αργότερα σε SARS-CoV-2 πιο άγριο. Το εμβόλιο ενισχύει τη μόλυνση αντί να αποτρέπει βλάβες. “

..Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα ποσοστά θανάτου, ο Yativ και ο Seligmann ασκούν επίσης σκληρή κριτική για τη σοβαρή πίεση που ασκείται στον πληθυσμό από τις ισραηλινές αρχές για να λάβουν αυτά τα εμβόλια. Σύμφωνα με το INN, οι ερευνητές αποκαλούν αυτές τις δρακόντειες προσπάθειες «ένα νέο Ολοκαύτωμα».

Τις τελευταίες εβδομάδες, η κυβέρνηση του Ισραήλ έγινε πρωτοσέλιδο όταν υιοθέτησε ένα σύστημα «πράσινης κάρτας», επιτρέποντας σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί να λάβουν έναν πράσινο κώδικα, ο οποίος στη συνέχεια τους επιτρέπει να εισέρχονται σε χώρους όπως ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις.

Καθώς η χώρα ανοίγει εκ νέου μετά από lockdown δύο μηνών, το πράσινο pass θα δοθεί μόνο σε όσους είχαν λάβει την ένεση και όχι σε άτομα που είχαν test αρνητικό για τον ιό. Τα προτεινόμενα οφέλη περιλαμβάνουν την πρόσβαση σε «μη ουσιώδεις» επιχειρήσεις, καθώς και την απαίτηση αυτο-απομόνωσης, εάν προσδιοριστεί ως στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19, και δεν πρέπει να απομονωθούν μετά από μια επιστροφή από αυτό που η κυβέρνηση αποκαλεί «κόκκινη τοποθεσία».

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι αυτά τα πειραματικά εμβόλια εμποδίζουν πραγματικά τη μετάδοση του ιού, ο υπουργός Υγείας του Ισραήλ, Γιούλι Έντελσταϊν, δήλωσε κατά την κυκλοφορία του πράσινου «διαβατήριου» ότι « η εμβολιασμός είναι ηθικό καθήκον. Είναι μέρος της αμοιβαίας ευθύνης μας. ” Προχώρησε περαιτέρω, δηλώνοντας, “Όποιος δεν εμβολιαστεί θα μείνει πίσω.”

Το πράσινο πέρασμα πρέπει να ανανεώνεται κάθε έξι μήνες, και παρόλο που κρατάει ένα, ένα άτομο πρέπει να τηρεί τους κανόνες κάλυψης και φυσικής απόστασης. Η Jerusalem Post ανέφερε επίσης ότι η εξετάζεται η νομοθεσία που θα παρέχει στους εργοδότες το δικαίωμα να αρνηθούν την είσοδο μη εμβολιασμένων ατόμων στον χώρο εργασίας.

Τέτοια μέτρα ώθησαν το Business Insider να περιγράψει το τοπίο στη χώρα ως «διεξαγωγή πολέμου εναντίον των μη εμβολιασμένων». Εν τω μεταξύ, ο Δρ Anthony Fauci, επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Προέδρου Joe Biden, χαρακτήρισε την αντίδραση εμβολιασμού του Ισραήλ ως «εξαιρετικά καλή».childrenshealthdefense 3/2/21


dimpenews.com

 

Συναφῆ ἄρθρα:

Ἰσραήλ καί "βιβλιάριο ἀσυλίας covid-19" εἰδάλλως τέλος στήν ἐλευθερία μετακινήσεων! 2 Βίντεο-Φωτό

 

Το Ισραήλ ανοίγει την Κυριακή τα ρεστοράν και τα γυμναστήρια μόνο για εμβολιασμένους με κονκάρδα πράσινη. Γκετοποίηση και μαρκάρισμα των ανεμβολίαστων!


Ισραήλ: Είσοδος σε εμπορικά κέντρα με ταυτότητα και πιστοποιητικό εμβολιασμού! Βίντεο 

 

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ!

 

Το Ισραήλ ανοίγει τα πανεπιστήμια το Μάρτιο μόνο για εμβολιασμένους φοιτητές!

 

Με νόμο στο Ισραήλ οι αρχές θα γνωρίζουν ποιοι δεν έχουν εμβολιαστεί!

 

Ο Αναστασιάδης στο Ισραήλ. Ενθουσιασμένος ο ομόλογός του για συμφωνία με πράσινα διαβατήρια!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)