Σελίδες

TRANSLATOR

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Δικηγόροι μηνύουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) για «παραπλάνηση της ανθρωπότητας σχετικά με την επιδημία της COVID-19»! Βίντεο

 

Δικηγόροι μηνύουν 

τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) 

για «παραπλάνηση της ανθρωπότητας σχετικά με την επιδημία της COVID-19»!

Βίντεο 



Δείτε το άρθρο του HumansAreFree εδώ: https://tinyl.io/3kkA [1]


Ο δικηγόρος για την προστασία των καταναλωτών, Dr.Reiner Fuellmich, δηλώνει ότι οι υπηρεσίες «παραπλάνησαν εν γνώσει τους τις κυβερνήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο».

Μια ομάδα δικηγόρων ετοιμάζεται να μηνύσει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και ορισμένους από τους εταίρους του, κατηγορώντας τους ότι παραπλάνησαν τον κόσμο σχετικά με την σοβαρότητα της επιδημίας COVID-19 και τα μέτρα που ελήφθησαν για τον έλεγχό της, τα οποία, όπως δηλώνουν οι νομικοί, ότι έχουν καταστρέψει τα μέσα διαβίωσης και έχουν προκαλέσει τεράστια ζημιά στις οικονομίες.

Η νομική κίνηση ανακοινώθηκε από τον Dr. Reiner Fuellmich, ένα από τα τέσσερα μέλη της Γερμανικής Ερευνητικής Επιτροπής για τον Κορονoϊό που λαμβάνει καταθέσεις και μαρτυρίες διεθνών επιστημόνων και εμπειρογνωμόνων από τις 10 Ιουλίου 2020.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο κανάλι του στο YouTube, ο Dr.Fuellmich κατηγόρησε τον Διευθυντή του ΠΟΥ, Tedros Adhanom, τον Dr.Christan Drosten, τον επικεφαλής της ιολογίας στο νοσοκομείο Charité του Βερολίνου, και τον Dr.Lothar Wieler, τον επικεφαλής του RKI (Ινστιτούτο Robert Koch), τον Γερμανό ομόλογο του Κέντρου Ελέγχου Νόσων των ΗΠΑ (CDC) , ο οποίος, όπως τον κατηγορεί ο Dr.Reiner Fuellmich, παραπλάνησε εν γνώσει του τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.

«Αυτή η κρίση του κορονοϊού, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε σήμερα, πρέπει να μετονομαστεί σε σκάνδαλο του κορονοϊού και οι υπεύθυνοι για αυτό πρέπει να διωχθούν ποινικά και να μηνυθούν για αστικές ζημίες», είπε.

«Σε πολιτικό επίπεδο, πρέπει να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και οι ενέργειες για να βεβαιωθούμε ότι κανένας δεν θα δεν θα είναι σε θέση να κατέχει τέτοια τεράστια εξουσία ώστε να μπορεί να εξαπατήσει την ανθρωπότητα ή να προσπαθήσει να μας χειραγωγήσει με τις διεφθαρμένες ατζέντες τους». Πολύ σημαντικό :  Legal Team Wants ‘Second Nuremberg Tribunal’ To Try Global Lockdown Promoters For Crimes Against Humanity  

 

 

Δείτε το βίντεο εδώ:


 

https://www.youtube.com/watch?v=ZpOzHHJmy7g&t=125s

 

Ο Dr.Fuellmich σχεδιάζει να υποβάλει μια ομαδική αγωγή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Πρώτον: υπάρχει πανδημία κορονοϊού, ή υπάρχει μόνον πανδημία τεστ PCR, ειδικότερα, ένα θετικό αποτέλεσμα του τεστ PCR σημαίνει ότι το άτομο που δοκιμάστηκε έχει μολυνθεί με COVID-19 ή δεν σημαίνει απολύτως τίποτα , σε σχέση με την μόλυνση COVID -19», επισήμανε, δίχως να φοβάται να κατηγορήσει την εταιρική απληστία στην αγωγή του.

«Δεύτερον, τα λεγόμενα μέτρα κατά του κορονοϊού, όπως τα Απαγορευτικά (lockdowns), οι μάσκες, οι κοινωνικές αποστάσεις και οι κανονισμοί καραντίνας χρησιμεύουν για την προστασία του παγκόσμιου πληθυσμού από τον κορονοϊό, ή χρησιμεύουν μόνο για να πανικοβάλλουν τους ανθρώπους, έτσι ώστε να πιστεύουν το συστημικό αφήγημα, χωρίς να ρωτήσουν οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ότι η ζωή τους κινδυνεύει, έτσι ώστε στο τέλος, οι φαρμακευτικές και τεχνολογικές εταιρείες να μπορούν να αποφέρουν τεράστια κέρδη από την πώληση των τεστ PCR, τεστ αντιγόνων και αντισωμάτων και εμβολίων, καθώς και από τη συλλογή των γενετικών μας αποτυπωμάτων.»

«Τρίτον, είναι αλήθεια ότι η γερμανική κυβέρνηση δέχθηκε ισχυρή πίεση, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση, από τους πρωταγωνιστές της λεγόμενης πανδημίας του κορονοϊού..;;;» αναρωτήθηκε..

«Η Γερμανία είναι γνωστή ως μια ιδιαίτερα πειθαρχημένη χώρα και ως εκ τούτου έπρεπε να γίνει πρότυπο για τον υπόλοιπο κόσμο, για την αυστηρή και, ως εκ τούτου, επιτυχή τήρηση των μέτρων της κορώνας».

Ο Dr.Fuellmich ασχολείται με τις ανησυχίες σχετικά με την παράπλευρη ζημία που προκλήθηκε και συνεχίζει να προκαλείται από τη λήψη μέτρων που φέρονται να ανασχέτουν την εξάπλωση της COVID-19, και την αναζήτηση απαντήσεων σχετικά με το πόσο επικίνδυνος είναι ο ιός και αν ένα άτομο του οποίου το τεστ PCR βγήκε «θετικό» είναι πραγματικά μολυσμένο από την ασθένεια.

«Βάσει των κανόνων του ποινικού δικαίου, όσοι υποστηρίζουν ψευδή γεγονότα σχετικά με τα τεστ PCR ή εκ προθέσεως δηλώνουν ψευδή, όπως έπραξαν οι κ.κ. Drosten και Wieler και ο ΠΟΥ, αυτό μπορεί να ερμηνευτεί μόνο ως απάτη», και εξήγησε. «Με βάση τους κανόνες του αστικού νόμου περί αδικοπραξιών, αυτό μεταφράζεται σε σκόπιμη πρόκληση ζημιών

Ισχυρίστηκε ότι αυτοί οι άνθρωποι γνώριζαν ότι «τα τεστ PCR δεν μπορούν να παράσχουν πληροφορίες σχετικά με λοιμώξεις, αλλά ισχυρίστηκαν επανειλημμένα στο ευρύ κοινό, ότι μπορούν, με τους ομολόγους τους σε όλο τον κόσμο να το επαναλαμβάνουν.»

«Όλοι γνώριζαν και αποδέχτηκαν ότι με βάση τις συστάσεις τους, οι κυβερνήσεις του κόσμου θα αποφάσιζαν για τα Απαγορευτικά (lockdowns), τους κανόνες κοινωνικής απόστασης και την υποχρεωτική χρήση μάσκας , ενώ η χρήση μάσκας αντιπροσωπεύει σοβαρό κίνδυνο για την υγεία καθώς όλο και περισσότερες ανεξάρτητες μελέτες και δηλώσεις εμπειρογνωμόνων δείχνουν.»

«Σύμφωνα με τους νόμους περί αδικοπραξίας, όλοι όσοι βλάπτονται από τα Απαγορευτικά ως αποτέλεσμα αυτών των τεστ PCR  έχουν δικαίωμα πλήρους αποζημίωσης για τις απώλειές τους», πρόσθεσε. «Ειδικότερα, υπάρχει υποχρέωση αποζημίωσης - δηλαδή υποχρέωση να πληρωθούν οι ζημιές - σε εταιρείες και αυτοαπασχολούμενους ως αποτέλεσμα των Απαγορευτικών και των άλλων μέτρων.»

«Εν τω μεταξύ, ωστόσο, τα μέτρα κατά του κορονοϊού προκάλεσαν και συνεχίζουν να προκαλούν τέτοιου μεγέθους καταστροφικές βλάβες στην υγεία του πληθυσμού και στην οικονομία του κόσμου, ώστε τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τους κ.κ. Drosten, Wieler και τον ΠΟΥ, πρέπει να χαρακτηριστούν νομικά ως εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όπως ορίζεται στην Ενότητα 7 του Διεθνούς Ποινικού Κώδικα », δήλωσε ο Dr.Fuellmich.

Πηγή:IsraelNationalNews.com/ Αναφορά:YouTube.com

Δικτυογραφία:

1.-- Lawyers Are Suing the WHO for 'Misleading World Over COVID-19 Outbreak'

https://humansarefree.com/2021/03/lawyers-are-suing-the-who-for-misleading-world-over-covid-19-outbreak.html

 



Πηγή:

http://scripta---manent.blogspot.com/2021/03/covid-19_21.html?view=flipcard

 

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/03/covid-19_83.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)