TRANSLATOR

Σελίδες

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:Υγειονομική Δικτατορία. Μια Ισραηλινή εκπέμπει S.O.S ! ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Υγειονομική Δικτατορία. 

Μια Ισραηλινή εκπέμπει S.O.S ! ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! 

 

 

Καλημέρα αυτό το βίντεο είναι στ΄αγγλικά γιατί θέλω να σας περιγράψω σε εσάς στο λαό του κόσμου αυτό που συμβαίνει σήμερα στο Ισραήλ. Θέλω να σας περιγράψω τη ζωή ενός μη εμβολιασμένου Ισραηλινού. Μια μέρα ξυπνήσαμε σ΄έναν ολοκληρωτικό εφιάλτη, οι ζωές μας καταστράφηκαν. Ξυπνήσαμε σ΄ένα εφιάλτη στον οποίο απαχθήκαμε από την κυβέρνησή μας που μας πούλησε ως ινδικά χοιρίδια ως πειραματόζωα για ένα πειραματικό εμβόλιο. 

Αυτοί ξέρετε θέλουν να δώσουμε τα σώματά μας και τις ψυχές μας χωρίς να θέτουμε ερωτήματα. Γίναμε η μεγαλύτερη κλινική δοκιμή εμβολίου όλης της ιστορίας και σε πανεθνική κλίμακα.Φανταστείτε συνήθως μπορείτε να συμμετάσχετε εθελοντικά σ΄ένα πείραμα αλλά έχετε επίσης το δικαίωμα ν΄αρνηθείτε ή όχι αλλά εδώ δεν σας ρώτησε κανείς δεν σας ρώτησε κανείς. Μας έκαναν να νιώθουμε ότι αυτό δεν ήταν καλό δεν ήταν σωστό να αντιδράσουμε να ενεργήσουμε ως άτομα κι ότι αν δεν συμμετέχετε στον εμβολιασμό αυτό θα ήταν ένα είδος δίκης, τότε είστε εγκληματίες , γίνατε πραγματικά ένα εγκληματίας μέσα στη χώρα σας (σσ. ο εσωτερικός εχθρός).Αυτό είναι κάπως έτσι η ισραηλινή κυβέρνηση ενεργεί ως τρομοκρατική οργάνωση και εξαναγκάζει τα άτομα να μετέχουν σε αυτόν τον πειραματικό εμβολιασμό του οποίου οι συνέπειες είναι άγνωστες.Κι επομένως τα υγειονομικά αποτελέσματα είναι πάντα φλου, σύμφωνοι; Ψεύδονται στα ΜΜΕ λένε ότι το εμβόλιο εγκρίθηκε από το FDA κάτι που είναι ανυπόστατο το επαληθεύσαμε.Δεν είναι ένα εμβόλιο εγκεκριμένο αυτή η έγκριση από το FDA δεν είναι παρά μια πειραματική έγκριση με την έννοια του κατ΄επείγοντος.

Αυτοί τώρα κλείνουν όλες τις αερογραμμές είμαστε φυλακισμένοι μέσα στη χώρα μας, κανείς δεν βγαίνει κανείς δεν μπαίνει, δεν μπορεί να πετάξει είμαστε φυλακισμένοι μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Πως όταν γίνεται ένα πείραμα κλείνουν όλα τα ποντίκια μαζί και παρατηρούν αυτό που συμβαίνει. Δεν υπάρχει καμιά διαφάνεια,ok;Σε όλους τους λαούς όλες οι συζητήσεις αναφορικά με τον covid19 από όλες τις κυβερνήσεις κρύφθηκαν εδώ και 30 χρόνια κι πως πρέπει να είμαστε σύμφωνοι για τον εμβολιασμό; Έτσι δεν είναι; Δεν είμαστε διατεθειμένοι να δείξουμε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση αφότου μας έκρυψε αυτές τις κρίσιμες πληροφορίες για τη συμφωνία με την Pfizer γι αυτόν τον πειραματισμό και που κρατήθηκαν για 30 χρόνια, ξέρετε η συμφωνία με Pfizer υπογράφτηκε εδώ και 2 χρόνια πριν διαδοθεί ο covid19.Xάσαμε πάσα εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και σε αυτή τη χώρα.

Αυτοί είναι εντελώς ανεύθυνοι να κάνουν αυτόν τον πειραματισμό σε γυναίκες έγκυες. Μπορείτε να το φανταστείτε αυτό;Γυναίκες έγκυες που δεν γνώριζαν τις ιατρικές συνέπειες και τώρα λένε θα εμβολιάσουν τα παιδιά.Το φαντάζεστε;Κι αν δεν το κάνετε αν αρνηθείτε να εμβολιαστεί το παιδί σας αν αρνηθείτε να τους δώσετε το σώμα του παιδιού σας τότε στο μέλλον δεν θα μπορεί να πάει στο σχολείο. Αυτό μας λένε.

Μας εξωθούν και μας αποσύρουν όλα τα ανθρώπινα δικαιώματά μας, όλα τα δικαιώματα των ανθρώπινων όντων, όλες τις ελευθερίες μας και την ανάσα της ζωή μας.Δεν μπορούμε να βγούμε ελεύθερα στους δρόμους υπάρχουν μπάτσοι η αστυνομία είναι παντού. Ζητάμε βοήθεια από όλους τους παγκόσμιους οργανισμούς Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και που είναι μάρτυρες αυτού που συμβαίνει...Aυτή είναι μια φασιστική συμπεριφορά πλύσης εγκεφάλου που επιχειρείται μέσω των ΜΜΕ. Το μισό του πληθυσμού κοντά στα 5.000.000 όπως διατείνονται εμείς δεν το πιστεύουμε εμβολιάστηκαν παρά τη θέλησή τους εξαναγκάστηκαν εξωθήθηκαν, δεν το επέλεξαν εξωθήθηκαν ν’ αρνηθούν την ελευθερία τους και τον έλεγχο του σώματός τους την αυτοδιάθεσή του μη έχοντας την επιλογή Είναι ένας βιασμός των δικαιωμάτων μας από την κυβέρνηση!Αυτοί μας λένει είτε θα εμβολιαστείτε είτε δεν θα μπορείτε να εργάζεστε ή να ταξιδεύετε θα γίνετε πολίτες β΄κατηγορίας.Μας διαιρούν δεν μπορείτε πλέον να αγοράσετε τρόφιμα σε κάποια καταστήματα αν δεν είστε εμβολιασμένοι.Δεν μπορείτε να μπείτε σε μεγάλα εμπορικά κέντρα ούτε να κάτσετε για φαηγό αν δεν έχετε εμβολιαστεί.Αυτό γίνεται σήμερα στο Ισραήλ αύριο στις χώρες σας.Δεν έχουμε το δικαίωμα να εργαστούμε να ταξιδέψουμε ν΄αναπνεύσουμε να ζήσουμε δεν έχουμε κανένα δικαίωμα ως άνθρωποι.

Κι η χώρα έγινε μια δικτατορία υπό αυτήν την ψευδοπανδημία αυτόν τον ψευδοιό που το ποσοστό θεραπείας είναι 98%.Ψεύδονται στον αριθμό των νεκρών και στην αιτία του θανάτου κολλούν την ταμπέλα κόβιντ σε κάθε θάνατο κάθε ασθένειας.Τα νοσοκομεία δέχονται 22.000 shekels-περί τα 5600 ευρώ για κάθε θάνατο οφειλόμενο σε κόβιντ.Πολλά άτομα είναι θύματα και πεθαίνουν από τις παρενέργειες του εμβολίου αλλά τα ΜΜΕ το κρύβουν κρύβουν αυτά τα μεγάλα γεγονότα (σσ.κι όχι μόνο στο Ισραήλ κρύβονται οι μεγάλες παρενέργειες όπως γενικές παραλύσεις ατόμων κάτω των 70 μάλιστα μετά τον εμβολιασμό δεν τις δηλώνουν οι υπεύθυνοι ούτε στην υπηρεσία φαρμακοεπιγρύπνησης δεν τις καταχωρούν, αλλά ουδέν κρυπτόν ας το έχουν υπόψιν τους όπως κι ότι τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας δεν παραγράφονται. Στη Γαλλία π.χ περιμένουν 13500 θανάτους από καρκίνο περισσότερους το επόμενο διάστημα γιταί πήγαν πίσω οιν θεραπείες με τη μονοπώληση μόνο μιας ασθένειας) Πολλοί εμπλεκόμενοι , γιατροί πούλησαν τη ψυχή τους στο Σατανά στο διάβολο δέχθηκαν αβαντάζ εκ μέρους της Pfizer (σσ.ενώ εδώ είναι όλοι Αδιάφθοροι) Οι Γιατροί που λένε την αλήθεια κι μάχονται για τ΄Ανθρώπινα Δικαιώματα τους αποσιωπούν ή απολύονται ( σσ. εδώ τους ραίνουν με ροδοπέταλα) Πρόκειται για ένα βίαιο κλινικό κοινωνικό πείραμα, συγγνώμη για έναν κοινωνικό πειραματισμό.Προκαλούν κοινωνικό αυτοματισμό φέρνουν αντιμέτωπα τους μεν στους δε , επιδίδονται σε κυνήγι μαγισσών ενάντια στους ανεμβολίαστους αφήνοντας να συμπεραίνεται πως φταίνε αυτοί που το Ισραήλ δεν βγαίνει από την κρίση κι έτσι οι επιθέσεις κατά ανεμβολίαστων αυξάνουν. Θα φτάσουν σύντομα και στο να δολοφονήσουν κάποιον γιατί δεν εμβολιάστηκε.Κι όλα αυτά γιατί αφήνουν να διαφαίνεται πως είμαστε εχθροί του έθνους, διωκόμαστε.

Στο άρθρο αυτό παραπέμπει το egaliteetreconciliation 26/3/21.  

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


dimpenews.com

 

Πηγή: 

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/03/sos_27.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)