Σελίδες

TRANSLATOR

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Ποιό εἶναι τό ἑπόμενο βῆμα τῆς Νέας Τάξεως Πραγμάτων; Το έργο της γαλάζιας ακτίνας (Project Blue Beam)!

 

Ποιό εἶναι τό ἑπόμενο βῆμα 

τῆς Νέας Τάξεως Πραγμάτων; 

Το έργο της γαλάζιας ακτίνας 

(Project Blue Beam)!

 

 

 

Το 5G είναι το τελικό παιχνίδι, ο μηχανισμός με τον οποίο θα προβάλουν το bluebeam, την ψεύτικη εισβολή εξωγήινων – γεμάτη με θεϊκές στήλες φωτιάς που ρίχνονται για να καταστρέψουν τη Δύση (συνοδευμένη με δυνατούς ήχους απο σάλπιγγες και ένα ολόγραμμα πνεύματος στον ουρανό – για να κάνουν μια ψεύτικη αρπαγή / σενάριο εισβολής εξωγήινων).

Αυτή θα είναι μια δουλειά εκ των έσω, όπως η 11/9 . Από τις στάχτες αυτής της επίθεσης θα εδραιώσουν την παγκοσμιοποιημένη σκιώδη κυβέρνηση που υπάρχει ήδη (εταιρία της Αμερικής, City του Λονδίνου, Βρυξέλλες, κ.λπ.) σε μια παγκόσμια κυβέρνηση, επειδή υπάρχει τώρα μια παγκόσμια απειλή που “δικαιολογεί” τη δημιουργία της και οι άνθρωποι θα ικετεύουν γι᾿αὐτήν.

 

 

Ο «σωτήρας» ή ο «εξωγήινος θεός» θα είναι στην πραγματικότητα ένα απολύτως ψεύτικο ολόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης. Τρέξιμο σε υπερ-υπολογιστές για τους οποίους δεν γνωρίζουμε καν – το πόσο  ισχυροί είναι- κβαντικοί υπολογιστές – θα τροφοδοτούν σύνολα δεδομένων που είναι αδιανόητο ακόμη και να υπολογίσουμε ή να ταξινομήσουμε – αλλά ο νέος ψευδής θεός θα φαίνεται “θεϊκός” – έτσι η κατασκευασμένη σατανική αντιστροφή ολοκληρώνεται.

Το 5G θα δώσει σε όλους καρκίνο, θα κάνει οποιαδήποτε έρευνα. Δεν αφορά τη ταχύτητα μεταδόσεως του Διαδικτύου. Ισχυρές δέσμες ακτινοβολίας προσαρμοσμένες απευθείας σε εσάς – τον γείτονά σας – σε όλους. Μαζικός έλεγχος πληθυσμού, κατασκοπεία και προπαγάνδα χρησιμοποιεί το 5G skynet που θα αποτελείται από δεκάδες χιλιάδες δορυφόρους

 

 

 

Ο όρος «ψυχο-τρομοκρατία» επινοήθηκε από τον Ρώσο συγγραφέα Ν. Anisimov του Κέντρου Αντιψυχοτρόπων της Μόσχας. Σύμφωνα με τον Anisimov, τα ψυχοτρόπα όπλα είναι εκείνα που ενεργούν για να «αφαιρέσουν ένα μέρος των πληροφοριών που είναι αποθηκευμένες στον εγκέφαλο ενός άνδρα.Αυτές οι πληροφορίες στέλνονται σε έναν υπολογιστή, ο οποίος τις τροποποιεί στο απαιτούμενο επίπεδο για όσους πρέπει να ελέγξουν τον άντρα και οι τροποποιημένες πληροφορίες εισάγονται ξανά στον εγκέφαλο. Αυτά τα όπλα χρησιμοποιούνται ενάντια στο μυαλό για να προκαλέσουν ψευδαισθήσειςασθένειαμεταλλάξεις στα ανθρώπινα κύτταρα, «ζομποποίηση» ή ακόμα και θάνατο. Στο οπλοστάσιο περιλαμβάνονται γεννήτριες VHFακτίνες Χυπέρηχοι και ραδιοκύματα. Ο Στρατηγός του ρωσικού στρατού, Ι. Τσερνίσεφ, γράφοντας στο στρατιωτικό περιοδικό Orienteer τον Φεβρουάριο του 1997, ισχυρίστηκε ότι τα «ψυχο» όπλα βρίσκονται υπό ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο.

Μια ψυχοτρόπος γεννήτρια, η οποία παράγει μια ισχυρή ηλεκτρομαγνητική εκπομπή ικανή να σταλεί μέσω τηλεφωνικών γραμμών, τηλεόρασης, ραδιοφωνικών δικτύων, σωλήνων τροφοδοσίας και λαμπτήρων πυρακτώσεως ( λάμπες).

Μια αυτόνομη γεννήτρια, μια συσκευή που λειτουργεί στη ζώνη 10-150 Hertz, η οποία στη ζώνη 10-20 Hertz σχηματίζει μια υπερηχητική ταλάντωση που είναι καταστροφική για όλα τα ζωντανά πλάσματα.

Ο Serge Monast και ένας άλλος δημοσιογράφος, που και οι δύο ερευνούσαν το Project Blue Beam, πέθαναν από «καρδιακή προσβολή» εντός μίας εβδομάδας, ο ένας απ᾿ τον άλλον, αν και κανένας δεν είχε ιστορικό καρδιακών παθήσεων.

Ο Serge ήταν στον Καναδά. Ο άλλος καναδός δημοσιογράφος επισκέφτηκε την Ιρλανδία. Πριν από το θάνατό του, η καναδική κυβέρνηση απήγαγε την κόρη του Σεργκέ σε μια προσπάθεια να τον αποτρέψει να συνεχίσει την έρευνά του για το Project Blue Beam. Η κόρη του δεν επέστρεψε ποτέ.

Οι ψευδο-καρδιακές προσβολές είναι μία από τις φερόμενες μεθόδους θανάτου που προκαλούνται από το Project Blue Beam 

…είναι ένα πραγματικό σατανικό έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη.Για τι;

Να καταργήσει όλες τις χριστιανικές παραδοσιακές θρησκείες προκειμένου να τις αντικαταστήσει με μια παγκόσμια θρησκεία βασισμένη στη λατρεία του ανθρώπουΝα καταργήσει όλα τα έθνη και την εθνική υπερηφάνεια προκειμένου να δημιουργηθεί μια παγκόσμια ταυτότητα και μια παγκόσμια υπερηφάνεια.

Να καταργήσει την οικογένεια όπως είναι γνωστή μέχρι σήμερα, προκειμένου να την αντικαταστήσει με άτομα που εργάζονται για τη δόξα της νέας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Να καταστρέψει κάθε ατομική καλλιτεχνική και επιστημονική δημιουργικότητα για την εφαρμογή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, μιας νοοτροπίας.

Και αυτό το είδος δήλωσης πολέμου από τα Ηνωμένα Έθνη είναι για την εφαρμογή μιας καθολικής, υποχρεωτικής ένταξης στα Ηνωμένα Έθνη, για την ενίσχυση του ΟΗΕ από μια πολυ-στρατιωτική και πολυ-αστυνομική δύναμη, μια παγκόσμια υπηρεσία δικαιοσύνης μέσω του ΟΗΕ με ένα διεθνές δικαστήριο, μια παγκόσμια νέα εμπορική συμφωνία για όλα τα έθνητο τέλος του ψυχρού πολέμου και των τοπικών πολέμων όπως είναι σήμερα, και την υποχρέωση για ειρήνη καταργώντας όλα τα εθνικά και κρατικά συντάγματα.

Επίσης, μια νέα παγκόσμια θρησκεία και μια νέα κουλτούρα για όλους τους ανθρώπους.

Αν θέλουμε πραγματικά να κατανοήσουμε το σχέδιο Blue Beam Project της NASA, πρέπει να επιστρέψουμε στο «ξημέρωμα της εποχής του Υδροχόου». Θυμάστε αυτό το τραγούδι; Αυτό το τραγούδι έλεγε, «Όταν η Σελήνη θα βρίσκεται στο έβδομο οίκο και ο Δίαςθα ευθυγραμμιστεί με τον Άρη, τότε η ειρήνη θα καθοδηγήσει τον πλανήτη μας και η αγάπη θα οδηγήσει τα αστέρια».

«Ἀρμονία καί κατανόησις,συμπάθεια καί ἄφθονη ἐμπιστοσύνη,ὄχι πιά ψεύδη καί χλευασμός Χρυσή ζωή μέ ὀνειρεμένα ὁράματα.Ἡ Ἀποκάλυψις τοῦ μαγικοῦ κρυστάλλου καί ἡ πραγματική ἀπελευθέρωσις τοῦ νοῦ.Ὑδροχόος,Ὑδροχόος…Αὐτή εἶναι ἡ αὐγή τῆς ἐποχῆς τοῦ Ὑδροχόου…»Αυτό σχετίζεται με το έτος 1982 που ήταν, τότε, το άνοιγμα για τη συνωμοσία της εποχής του Υδροχόουλίγο πριν από την εφαρμογή της νέας παγκόσμιας τάξης, που υποτίθεται ότι θα ξεκινήσει κάποτε το 1983.

Για να επιτευχθεί αυτό το σχέδιο, η νέα παγκόσμια τάξη αλλάζει τους εθνικούς νόμους για να διασφαλίσει ότι οι χριστιανικές πεποιθήσεις και σύμβολα – όπως ο σταυρός, για παράδειγμα, θα καταστούν παράνομες και παραβατικές. Οι θρησκευτικές αργίες και οι τελετές θα αντικατασταθούν με γιορτές νέας εποχής σε όλο τον κόσμο.

Η εξάλειψη και η πλήρης καταστροφή όλων των μυστικών εταιρειών και των μυστικών αδελφοτήτων, των στοών και των ιερών, τα οποία θεωρούν ως τις σοβαρότερες απειλές για την επιβίωσή τους μετά την εφαρμογή μιας παγκόσμιας θρησκείας και μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Η νέα παγκόσμια τάξη σχεδιάζει επίσης την κατάργηση όλων των εθνικών νομισμάτων και τη μεταφορά εμπορίου σε ηλεκτρονικά μετρητά μέσω διαδικτύου υψηλής ταχύτητος.  …..

Για εκείνους που δεν θα αποδεχθούν τη νέα παγκόσμια τάξη, που θα την απορρίψουν, οι άνθρωποί της έχουν ήδη κατασκευάσει στρατόπεδα συγκέντρωσης,επανεκπαίδευσης και για αυτά τα στρατόπεδα, έχουν καθιερώσει αυτό που αποκαλούν «ταξινομήσεις ουράνιου τόξου» για τους φυλακισμένους της ΝΤΠ.

Το ουράνιο τόξο θεωρείται ως «γέφυρα» που οδηγεί στη σατανική αυτοκρατορία της νέας παγκόσμιας τάξης.

Γνωρίζουμε ήδη, για παράδειγμα, ότι ο καθένας θα πρέπει να ορκιστεί στον Λούσιφερ για να περάσει αυτή η γέφυρα στη νέα εποχή. Όλοι όσοι αντιστέκονται σε αυτή τη μύηση θα σταλούν σε εγκαταστάσεις κράτησης όπου θα χωριστούν σε διαφορετικές κατηγορίες, γνωστές ως ταξινόμηση ουράνιων τόξων των νέων κρατουμένων.

1. Η ταξινόμηση των χριστιανικών παιδιών, όπως έχει προγραμματιστεί, πρέπει να γίνεται ως ανθρώπινη θυσία όπου, στο πλαίσιο των τελετών μαύρης μαγείας, θα αναγκαστούν να συμμετάσχουν σε κάθε είδους σεξουαλικά όργια ή να κρατηθούν ως σεξουαλικοί σκλάβοι.

2. Ταξινόμηση των κρατουμένων που θα χρησιμοποιηθούν σε ιατρικά πειράματα όπου θα δοκιμάζονται φάρμακα και νέες τεχνολογίες σε ανθρώπους

3. Ταξινόμηση υγιών κρατουμένων για το Διεθνές Κέντρο Δωρεάς Οργάνων όπου τα ζωτικά όργανα θα αφαιρεθούν ένα προς ένα, ενώ διατηρούνται ζωντανά με μηχανικές συσκευές.

4. Ταξινόμηση όλων των υγιών «υπογείως εργαζομένων». Η νέα παγκόσμια τάξη είναι βασικά μια παγκόσμια δικτατορία που βασίζεται στη θρησκεία Luciferian μια δικτατορία με την ψευδαίσθηση της δημοκρατίας. Προκειμένου να διατηρηθεί η ψευδαίσθηση της δημοκρατίας, τα στρατόπεδα και η δουλεία θα κρυφτούν υπόγεια σε τεράστιες αποικίες που χτίζονται καθώς γράφουμε αυτήν την έκθεση.

5. Ταξινόμηση των «Αβέβαιων κρατουμένων». Στο διεθνές κέντρο «επανεκπαίδευσης», οι πολιτικοί και θρησκευτικοί κρατούμενοι θα επανεκπαιδεύονται (με οποιοδήποτε μέσο απαιτείται) έτσι ώστε να μπορούν να μετανοήσουν σε διεθνή τηλεοπτικά προγράμματα και να δοξάσουν τις αρετές της μίας παγκόσμιας κυβέρνησης προς όφελος όλης της ανθρωπότητας .

6. Ταξινόμηση του Διεθνούς Κέντρου Εκτέλεσης. Αρκετά σαφές!

7. Ταξινόμηση επτά. Περιμένουμε ακόμα τις λεπτομέρειες της έβδομης ταξινόμησης, και περιμένουμε την επαλήθευση των χρωμάτων που θα αποδοθούν σε αυτές τις ταξινομήσεις των κρατουμένων, αλλά αυτή είναι η βασική ατζέντα εκείνων που έχουν σχεδιάσει τον νέο κόσμο του «παραδείσου» του μέλλοντος.

 

 

 

…το σχέδιο Blue Beam Project της NASA

περιλαμβάνει μια γιγαντιαία «διαστημική παράσταση» με τρισδιάστατα οπτικά ολογράμματα και ήχους, προβολή λέιζερ πολλαπλών ολογραφικών εικόνων σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, όπου κάθε μια λαμβάνει μια διαφορετική εικόνα σύμφωνα με την κυρίαρχη εθνική θρησκευτική πίστη…Υπάρχουν δύο διαφορετικές πτυχές του δεύτερου βήματος. Το πρώτο είναι το «διαστημικό σόου». Από πού προέρχεται το διαστημικό σόου; Η διαστημική εκπομπή, οι ολογραφικές εικόνες θα χρησιμοποιηθούν σε μια προσομοίωση του τέλους κατά την οποία όλα τα έθνη θα δείξουν σκηνές που θα είναι η εκπλήρωση αυτού που επιθυμούν να επαληθεύσουν τις προφητείες και τα εχθρικά γεγονότα….Το αποτέλεσμα αυτών των εκδηλωμένων εκδηλώσεων θα είναι να δείξουμε στον κόσμο τον νέο «Χριστό», το νέο μεσσία, Matraia (Μαϊτρέγια), για την άμεση εφαρμογή της νέας παγκόσμιας θρησκείας. Αρκετή αλήθεια θα βρεθεί σε έναν ανυποψίαστο κόσμο για να τους συνδέσει στο ψέμα. “Ακόμα και οι πιο μορφωμένοι θα εξαπατηθούν.”

Το τρίτο βήμα στο σχέδιο NASA Blue Beam ονομάζεται Τηλεπαθητική Ηλεκτρονική Αμφίδρομη Επικοινωνία…είναι συνετό να εξετάσουμε πώς χρησιμοποιούνται η τηλεόραση, η διαφήμιση, η σύγχρονη εκπαίδευση και διάφοροι τύποι κοινωνικής πίεσης για τον χειρισμό αυτών των ορίων. «Οι πληροφορίες για τέτοιου είδους τεχνολογίες που παρουσιάζονται εδώ θα μπορούσαν να θεωρηθούν απο κάποιους,γελοίες, καθώς δεν ανταποκρίνονται στην άποψη τους για την πραγματικότητα. Αλλά μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι επίπεδος. ”

Τώρα, αυτό σημαίνει πολλά, γιατί εάν οι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι είναι δυνατή αυτή η τεχνολογία ή ότι είναι επιστημονική φαντασία, αυτοί οι άνθρωποι θέτουν τον εαυτό τους σε μεγάλο κίνδυνο, γιατί τη νύχτα που αυτά τα χιλιάδες αστέρια θα λάμψουν από το διάστημα, κατά τη διάρκεια της νύχτας που ο νέος μεσσίας θα παρουσιαστεί στον κόσμο, δεν θα είναι προετοιμασμένοι και δεν θα έχουν χρόνο να προετοιμαστούν για να σωθούν από αυτό το είδος της τεχνολογίας. Δεν πιστεύουν και δεν θα έχουν τον χρόνο για να προετοιμαστούν.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει σε ανθρώπους που πείθονται από τον Σατανά να πιστεύουν ότι δεν υπάρχει, οπότε δεν έχουν καμία άμυνα εναντίον του.

…Πολλοί άνθρωποι ρωτούν πότε πρόκειται να συμβεί αυτό και πώς θα επιτύχουν τα οράματα της νύχτας των χιλιάδων αστεριών και τα γεγονότα που θα δείχνουν τις ημέρες που θα ξεκινήσει.

Σύμφωνα με πολλές αναφορές που έχουμε λάβει, πιστεύουμε ότι θα ξεκινήσει με κάποιο είδος παγκόσμιας οικονομικής καταστροφής.…Για να αποφευχθεί κάθε είδους ανεξαρτησία, η νέα παγκόσμια τάξη έχει ήδη εμφυτεύσει μικροτσίπ σε άγρια ​​ζώα, πουλιά, ψάρια κ.λπ. Γιατί; Θέλουν να βεβαιωθούν ότι οι άνθρωποι που δεν θα αποδεχθούν τη νέα παγκόσμια τάξη δεν θα είναι σε θέση να κυνηγήσουν ή να ψαρεύουν οπουδήποτε στον κόσμο. Εάν προσπαθήσουν, θα εντοπιστούν και θα εντοπιστούν από δορυφόρους, θα κυνηγηθούν και θα φυλακιστούν ή θανατωθούν.

Η νέα παγκόσμια τάξη αλλάζει ήδη τους νόμους όλων των εθνών για να εξαρτάται ο καθένας από έναν μόνο εφοδιασμό σε τρόφιμα και βιταμίνες…Ο στόχος μιας δικτατορίας είναι να ελέγχει όλους, παντού στον πλανήτη, ανελέητα και χωρίς εξαίρεση.

Αυτός είναι ο λόγος που η νέα τεχνολογία που εισάγεται παντού είναι μια τεχνολογία για τον έλεγχο των ανθρώπων. Η νέα τεχνολογία έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να εντοπίζει και να ελέγχει τους ανθρώπους παντού. Αυτή η τεχνολογία κατασκευάζεται για έναν συγκεκριμένο σκοπό και για να αρνηθείς να δεις και να αναγνωρίσεις αυτόν τον σκοπό, που είναι να υποδουλώσει ολόκληρους τους πληθυσμούς του κόσμου, είναι να αρνηθείς την εμφάνιση του Αντίχριστου και την ίδρυση της νέας παγκόσμιας τάξης θρησκείας και κυβέρνησης.

Εάν δεν μπορείτε να δείτε, αν δεν μπορείτε να μάθετε, αν δεν μπορείτε να καταλάβετε, τότε εσείς, η οικογένεια και οι φίλοι σας θα υποκύψετε στις πυρκαγιές των κρεματόριων που έχουν χτιστεί σε κάθε πολιτεία και σε κάθε μεγάλη πόλη της γης, που έχουν κατασκευαστεί για να σας αντιμετωπίσουν.

Κανείς δεν είναι ασφαλής σε ένα ολοκληρωτικό αστυνομικό κράτος!

 

Πηγή:

http://greeknewsondemand.com/2021/03/21/%cf%80%ce%bf%ce%b9%cf%8c-%ce%b5%e1%bc%b6%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%cf%8c-%e1%bc%91%cf%80%cf%8c%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf-%ce%b2%e1%bf%86%ce%bc%ce%b1-%cf%84%e1%bf%86%cf%82-%ce%bd%ce%ad%ce%b1%cf%82-%cf%84/

 

Συναφή ἄρθρα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)