Σελίδες

TRANSLATOR

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Update 17-3-21, Κυμπουρόπουλος: Ψήφισε κατά του δικαιώματος στις αμβλώσεις – Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας Βίντεο

 

Update 17-3-21, Κυμπουρόπουλος: 

Ψήφισε 

κατά του δικαιώματος στις αμβλώσεις – 

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας

Βίντεο

 

Bιαστήκαμε νά σέ ποῦμε παληκάρι.
Ἕνας Θεός ξέρει πῶς σέ "παρερμηνεύσαμε"
ἤ πῶς σέ ταχτοποίησε τό κόμμα
καί βιάστηκες κι ἐσύ νά ἀνακαλέσεις:
Πατῆστε στόν παρακάτω σύνδεσμο:
«Δεν ψήφισα πότε κατά των αμβλώσεων- 
Ήταν μια εσκεμμένη παρερμηνεία»
 

Σάλο έχει προκαλέσει στα κοινωνικά δίκτυα και στα κοινοβουλευτικά κόμματα η ψήφος του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στέλιου Κυμπουρόπουλου κατά των αμβλώσεων σε ψήφισμα που τέθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Της Eurohoops Team/ info@eurohoops.net

Στο Ευρωκοινοβούλιο σήμερα (16/3) τέθηκε προς ψηφοφορία τροπολογία η οποία υποστηρίζει ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν το εγγενές δικαίωμα στη ζωή και ότι η ανθρώπινη ζωή πρέπει πάντοτε να προστατεύεται, αρχής γενομένης από τη στιγμή της σύλληψης χωρίς να λαμβάνει υπόψη το δικαίωμα στην επιλογή και αυτοδιάθεση των γυναικών στα σώματα τους και το δικαίωμα στην άμβλωση.

Έντονες αντιδράσεις και αρνητική έκπληξη προκάλεσε πως ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ιατρός στο επάγγελμα και πρώτος σε ψήφους στις Ευρωεκλογές του 2019 στη χώρα μας Στέλιος Κυμπουρόπουλος έδωσε θετική ψήφο στο συγκεκριμένο ζήτημα και ουσιαστικά τάχθηκε ενάντια στις αμβλώσεις, μαζί με μερικούς Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Κόμματος και της άκρας δεξιάς.

Μάλιστα λίγες ώρες μετά το σάλο που προκλήθηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα Παραπολιτικά FM ο Ευρωβουλευτής σχολίασε: “Σέβομαι απόλυτα το δικαίωμα των γυναικών στην αυτοδιάθεση του σώματός τους. Άλλωστε σε παρόμοια ψηφίσματα που έχουν μιλήσει για την άμβλωση στο παρελθόν , είμαι υπέρ γιατί σέβομαι και αναγνωρίζω αυτό το δικαίωμα όταν μάλιστα η γυναίκα δεν έχει δώσει την έγκρισή της για να γίνει κάτι τέτοιο. Αυτή τη στιγμή μιλάμε για μία σπέκουλα η οποία ξεκίνησε από το ΣΥΡΙΖΑ.

Ήταν ένα συνολικά ψήφισμα για τα δικαιώματα του παιδιού, αυτό ψηφίζαμε. Όταν το παιδί βρίσκεται στη μήτρα της μητέρας, όταν είναι μικρό, δεν έχει τη δύναμη να μιλήσει , δεν πρέπει να μιλήσουμε και εμείς για αυτό; Δεν μπορώ να ξέρω για την ανακοίνωση του κόμματός μου. Καταλαβαίνω απόλυτα όλο αυτό που έχει γίνει από την μεριά του κόσμου. Αυτό όμως που πρέπει να γίνει ξεκάθαρο είναι ότι δεν ψήφισα και δεν θα ψήφιζα κάτι που αφαιρεί το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση του σώματος των γυναικών”.

Πάντως να επισημανθεί πως η Νέα Δημοκρατία με επίσημη ανακοίνωση της πήρε τήρησε σαφείς αποστάσεις από τον Ευρωβουλευτή της εκδίδοντας επίσημη ανακοίνωση, ενώ οι υπόλοιποι Ευρωβουλευτές του κόμματος (Κεφαλογιάννης, Ασημακοπούλου. Ζαγοράκης, Κύρτσος, Βόζενμπεργκ, Σπυράκη) ψήφισαν όχι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

“Η ΝΔ έχει ξεκάθαρη θέση, σταθερά και διαχρονικά για το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση. Το θέμα αυτό έχει λυθεί για την ελληνική κοινωνία εδώ και δεκαετίες. Είναι προφανές ότι η ψήφος του ευρωβουλευτή κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου δεν εκφράζει το κόμμα και τον Πρόεδρό του”.

Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος σχολίασε: “Η ψήφος του Στέλιου Κυμπουρόπουλου κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση είναι ντροπή για τη χώρα. Η «μεταρρύθμιση” προχωράει, επόμενη στάση κυνήγι μαγισσών”. (Σχόλιο Ἱστολόγιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ: δέν μπορεῖτε νά κυνηγήσετε τίς "μάγισσες" κ. Ἡλιόπουλε, πολύ ἁπλά διότι θά ἔπρεπε νά συλλάβετε τούς ἑαυτούς σας!...)

 

Bίντεο ἐδῶ:

https://www.eurohoops.net/el/epikerotita-el/1182557/kimpouropoulos-psifise-kata-tou-dikeomatos-stis-amvlosis-i-antidrasi-tis-neas-dimokratias-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)