TRANSLATOR

Σελίδες

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Κυβέρνηση: «Οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν φέρνουν "υγειονομικό διαβατήριο" δεν θα πληρώνονται»!

Κυβέρνηση:

 «Οι δημόσιοι υπάλληλοι 

που δεν φέρνουν 

"υγειονομικό διαβατήριο" 

δεν θα πληρώνονται»! 

 

Ἐρώτηση πρός τήν Κυβέρνηση:
πῶς δέν θά εἶναι ὑποχρεωτικό τό ἐμβόλιο
ὅταν κάνετε ὑποχρεωτικό τό self test
καί τό "ὑγειονομικό διαβατήριο";...
Ἀπό τόν Μάρτιο τοῦ 2020 ἀποκαλύψαμε 
τά περί "μή ὑποχρεωτικότητας"...
καί μόλις πρόσφατα μέ αὐτά πού ἀνακοινώνετε
κι ἐνεργεῖτε
 ἀποδείξατε στόν λαό
τά ψεύδη σας καί τόν δόλο σας!
 
 
Με τα self test ανά χείρας θα πρέπει να πηγαίνουν στην εργασία τους και οι δημόσιοι υπάλληλοι από Δευτέρα, με την κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη να λέει ευθαρσώς πως όσοι δεν το φέρνουν... δεν θα πληρώνονται! 

Για τα self-test σε σειρά εργαζομένων, είπε ότι «θα γίνονται μια φορά την εβδομάδα» και πως οι ενδιαφερόμενοι «θα τα προμηθεύονται από τα φαρμακεία με τη χρήση του ΑΜΚΑ τους».

Πρόσθεσε δε πως όσοι εργαζόμενοι στο Δημόσιο δεν προσκομίζουν δήλωση αρνητικού αποτελέσματος, «θα υπόκεινται σε περικοπή αποδοχών».  Κληθείσα να σχολιάσει τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση σε περίπτωση που υπάρχουν πολίτες που δεν θέλουν να κάνουν χρήση των self-tests, είπε: «Κάνουμε έκκληση στη λογική, πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι όλοι πρέπει να συμμετέχουμε στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας».

Από κει και πέρα η Α.Πελώνη είπε ότι «η θετικότητα παρουσιάζει σταδιακή μείωση», ενώ σημείωσε ότι βρισκόμαστε στην «τελευταία αλλά πιο ευαίσθητη φάση της πανδημίας». Τόνισε δε ότι σύμμαχος μας είναι «ο καιρός, τα εμβόλια και τεστ», ενώ εχθρός είναι η «κούραση».

Πρόσθεσε δε ότι από τα 50 εκατ. εμβόλια της Pfizer που θα επισπευσθούν για την ΕΕ, στην Ελλάδα αναλογούν 1,2 εκατ. Ερωτηθείσα για το τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση για τα εμβόλια της J&J, αφού τόνισε ότι δεν υπάρχουν προγραμματισμένα ραντεβού για αυτό το σκεύασμα, είπε ότι «τηρούμε στάση αναμονής, ακολουθούμε τις οδηγίες του ΕΜΑ, περιμένουμε».

Για το άνοιγμα του οριζόντιο εμβολιασμού σε νησιά έως 10.000 κατοίκων, είπε ότι «θα προχωρήσουν για όσους το επιθυμούν». «Το σχέδιο για το Πάσχα δεν είναι της παρούσης, θα ακούσουμε τους ειδικούς και θα ζυγίσουμε τι πρέπει και τι μπορεί να γίνει», απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Για τα ελληνοτουρκικά και την επίσκεψη Δένδια στην Τουρκία, τόνισε ότι στην ελληνική κυβέρνηση «επιδιώκουμε την αποκλιμάκωση και τη δημιουργία θετικού κλίματος, είμαστε υπέρ του διαλόγου». Για το ενδεχόμενο συνάντησης Μητσοτάκη – Ερντογάν, είπε ότι «πηγαίνουμε βήμα βήμα», σημειώνοντας ότι «εμπεδώνουμε το καλό κλίμα».

Πράσινο ψηφιακό πιστοποιητικό  

Ολοκληρώνοντας την εισαγωγική τοποθέτησή της, η κ. Πελώνη αναφέρθηκε στο πράσινο ψηφιακό πιστοποιητικό τονίζοντας: «Θετική εξέλιξη, αποτελεί το γεγονός ότι χθες το Coreper -οι πρέσβεις των χωρών της Ε.Ε.- κατέληξαν σε κοινό κείμενο για την εφαρμογή του πράσινου ψηφιακού πιστοποιητικού. 

Η απόφαση, όπως είναι γνωστό, είχε ληφθεί από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο με την καθοριστική παρέμβαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που ήταν ο πρώτος ηγέτης που ανέπτυξε τη σχετική πρόταση. Επανέλαβαν μάλιστα την δέσμευση των 27 να έχουν έτοιμο το πλαίσιο μέχρι το καλοκαίρι. Η απόφαση παραπέμπεται τώρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το οποίο αναμένεται να προχωρήσει σε σχετική έγκριση το αμέσως επόμενο διάστημα».

Και έκλεισε λέγοντας: «Επισημαίνω ότι σήμερα υπογράφεται από τον Περιφερειακό Διευθυντή Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Χανς Κλούγκε και τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια συμφωνία για την έναρξη της λειτουργίας Γραφείου του Οργανισμού στην Αθήνα για την Ποιότητα της Φροντίδας και την Ασφάλεια των Ασθενών. Η επιλογή της Ελλάδας αποτελεί αναγνώριση του έργου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας, και την υλοποίηση πολιτικών Δημόσιας Υγείας».

 

Πηγή:

http://www.oparlapipas.gr/2021/04/apeloni-oi-dimosioi-ypalliloi-poy-den-fernoyn-ygeionomiko%20.html 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)