Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.

TRANSLATOR


" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)
Σχόλια υβριστικά, κακεντρεχή, αγενή, ασεβή, προσβλητικά, αναπόδεικτα, χωρίς χριστιανικό ήθος ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Σελίδες

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Self Tests: Yποχρεωτικά σε λιανεμπόριο, σούπερ μάρκετ, εστίαση, μεταφορές – η νέα «κανονικότητα» του εκβιασμού!

Self Tests: 

Yποχρεωτικά σε λιανεμπόριο, 

σούπερ μάρκετ, εστίαση, μεταφορές – 

η νέα «κανονικότητα» του εκβιασμού!

 

 Self test : Νέα πραγματικότητα για χιλιάδες εργαζομένους – Τσουχτερά πρόστιμα | tovima.gr

Kαταλύουν το Σύνταγμα τῆς Ἑλλάδας
καί κάθε νόμο πού  ἀφορᾶ τίς ἰατρικές πράξεις
καί τήν ἰατρική δεοντολογία!
 
 

Self Tests: Η κυβέρνηση σέρνει για ακόμη μια φορά τη χώρα μέσα από άκρως επικίνδυνα μονοπάτια, απειλώντας ευθέως τα ανθρώπινα δικαιώματα. Συνθήκες εκβιασμού. 

Η κυβέρνηση σέρνει για ακόμη μια φορά τη χώρα μέσα από άκρως επικίνδυνα μονοπάτια, επιχειρώντας να επανεκκινήσει την οικονομία με κινήσεις που εκτός του ότι δείχνουν ανικανότητα και προχειρότητα, απειλούν ευθέως τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ο Υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης ανακοίνωσε πως από τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι σε λιανεμπόριο, σούπερ μάρκετ και εμπορίου τροφίμων, μεταφορών, υπηρεσιών καθαρισμού, κομμωτηρίων, εστίασης, κέντρων αισθητικής και υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών, είναι υποχρεωμένη να κάνουν self test μια φορά την εβδομάδα, ειδάλλως θα τους απαγορεύεται να δουλεύουν.

Οι εργαζόμενοι θα εισέρχονται στην πλατφόρμα της ΕΡΓΑΝΗ και θα επιλέγουν τη δήλωση αποτελέσματος για τους εργαζόμενους. Θα απαγορεύεται στον εργοδότη να απασχολήσει εργαζόμενο με φυσική παρουσία αν ο δεύτερος δεν έχει κάνει self test και δεν έχει δηλώσει το αποτέλεσμα στη πλατφόρμα.

Αν ο εργαζόμενος προσέλθει στην εργασία του χωρίς να έχει δηλώσει το αποτέλεσμα, ο εργοδότης θα είναι υποχρεωμένος να μην αποδεχθεί την εργασία και αυτομάτως απαλλάσσεται από την υποχρέωση καταβολής πληρωμής έως ότου… συμμορφωθεί ο εργαζόμενος.

Αυτή είναι μια νέα, πρωτοφανής και δυνητικά ζοφερή πραγματικότητα στα εργασιακά, που οικοδομείται από τη Νέα Δημοκρατία με όχημα διάγνωσης ένα… αναβαπτισμένο rapid test που oι «φωστήρες» του Υπουργείου Υγείας ονόμασαν self test και το έριξαν στη μάχη κατά του κορονοϊού. Μετά την μαζική εφαρμογή στα σχολεία, αυτή η σαφέστατα ιατρική πράξη περνά και στον τομέα της εργασίας, με τον τουρισμό να ακολουθεί σε λίγο καιρό.

Μια ιατρική πράξη που η κυβέρνηση επιβάλλει υποχρεωτικά σε μεγάλο μερίδιο του λαού, με tests που έχουν 40% έως 50% πιθανότητα αστοχίας και που στις οδηγίες χρήσεως της εταιρίας η οποία τα κατασκευάζει, αναφέρεται ρητά πως η διενέργεια αυτού του test πρέπει να γίνεται μόνο από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό (ή παρουσία αυτού) και πως δεν προορίζεται για σκοπούς αυτό-διάγνωσης.

Είναι οφθαλμοφανές πως παιδεία, εργασιακά και τουρισμός αναστηλώνονται πάνω σε σαθρά θεμέλια. O κ. Μητσοτάκης αποφασίζει συνεχώς μέτρα που φλερτάρουν με τον απολυταρχισμό και στη συνέχεια μεταθέτει τις ευθύνες της ανικανότητας του προς τα κάτω. Οι δε 25άδες των self test που κατέφθασαν στους έκπληκτους φαρμακοποιούς έχουν γίνει πλέον ανέκδοτο. Η κυβέρνηση χωρίς ίχνος στοιχειώδους οργάνωσης ανάγκασε τους φαρμακοποιούς να πραγματοποιούν κάτι σαν… συσσίτιο των test.

Το να εισαγάγει η κυβέρνηση μια υποχρεωτική ιατρική πράξη στον χώρο της εργασίας (όπως και στα σχολεία) ουσιαστικά βάζει από το παράθυρο τον αυριανό υποχρεωτικό εμβολιασμό (για τον κορονοϊό ή κάποια άλλη νόσο του μέλλοντος). Δημιουργεί ένα νέο status ψυχολογικής πίεσης και συνεχούς υγειονομικής παρακολούθησης του εργαζόμενου (ή του εργοδότη, του μαθητή, του δασκάλου κ.ο.κ.) που θα υπόκειται σε διαρκή έλεγχο της κατάστασης της υγείας του.

Aν συνδυάσουμε δε και την υποχρεωτικότητα των test στην εργασία με τον νέο εργασιακό νόμο Χατζηδάκη που θα δώσει την χαριστική βολή στο 8ωρο, καταλαβαίνουμε για τι μεσαίωνα μιλάμε.

Πρώτα έγινε υποχρεωτική η μάσκα, μετά έγινε υποχρεωτικό το sms για να δηλώσεις που πηγαίνεις και γιατί, τώρα γίνεται υποχρεωτικό το test και αύριο θα γίνει υποχρεωτικό το QR Code του πιστοποιητικού εμβολιασμού το οποίο θα λειτουργεί σαν διαβατήριο ελευθερίας;

Μήπως αποδειχθούν τελικά αληθινοί όσοι μιλούν για ελεύθερους τουρίστες με πιστοποιητικά και φυλακισμένους Έλληνες σε lockdown;

Και αλήθεια, ποιος μπορεί να μας εγγυηθεί πως το μέτρο του υποχρεωτικού test δεν θα επεκταθεί στο κοντινό μέλλον και στην απέναντι πλευρά της εργασίας, δηλαδή τους πελάτες; Βλέποντας αυτές τις ασυγκράτητες… ορέξεις των κυβερνώντων, ποιος μπορεί να αποκλείσει πως αύριο θα απαιτείται υποχρεωτικό test για να μπεις σε ένα λεωφορείο, σε έναν κινηματογράφο, σε μια συναυλία ή ακόμα και για να περάσεις διόδια;

Τα διαγνωστικά test πρέπει ή να γίνονται σωστά από εξειδικευμένο προσωπικό και ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΟΝΟ το επιθυμούν ή να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους. Δεν μπορούν να γίνονται εργαλεία έμμεσου ή άμεσου εκβιασμού. Τέτοιες πολιτικές παραπέμπουν απευθείας σε σκοτεινά καθεστώτα.

Αν ο ίδιος ο Ελληνικός λαός δεν σταθεί ως άγρυπνος φρουρός των ελευθεριών του, τότε είναι σίγουρο πως θα οδηγηθούμε σε οριστικό θάνατο της Δημοκρατίας που είναι ήδη διασωληνωμένη.

 

Πηγή:
https://www.sportime.gr/apopseis/self-tests-ypochreotika-se-lianemporio-souper-market-estiasi-metafores-i-nea-kanonikotita-tou-ekviasmou/.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)