TRANSLATOR

Σελίδες

Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Daily Mail: «Με εμφύτευση μικροτσίπ θα εντοπίζουμε και θα καταστρέφουμε τον Covid-19» - Με πρόσχημα τον πόλεμο κατά του κορωνοϊού

Daily Mail: «Με εμφύτευση μικροτσίπ θα εντοπίζουμε και θα καταστρέφουμε τον Covid-19» - Με πρόσχημα τον πόλεμο κατά του κορωνοϊού

 


Αρθρογράφος: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

 

Εμφύτευση μικροτσίπ στον άνθρωπο επιχειρείται να επιβληθεί για τη «πάταξη» και τη «πρόληψη» του κορωνοϊού και στο μέλλον άλλων ασθενειών παραδίδοντας την προσωπικότητά μας και την ελευθερία μας σε απρόσωπα κράτη και στο μέλλον σε ένα παγκόσμιο κράτος.

 

https://twitter.com/MailOnline/status/1381475931160784901?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1381475931160784901%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwarnews247.gr%2Farchizei-i-epochi-tou-666-me-proschima-ton-polemo-kata-tou-koronoiou-me-emfytefsi-mikrotsip-tha-entopizoume-kai-tha-katastrefoume-ton-covid-19%2F

Πρόκειται για ένα μρικροτσίπ το οποίο ανέπτυξαν επιστήμονες του αμερικανικού Πενταγώνου και ανιχνεύει τον κορωνοϊό στο σώμα πριν εκδηλωθούν συμπτώματα και υποτίθεται ότι θέλουν με αυτό να αντιμετωπίσουν την πανδημία.

Μικροτσίπ για την υγεία μας!

Σε αυτές τις τεχνολογίες εργάζονται οι ερευνητές του Πενταγώνου μέσα σε ένα μυστικό εργαστήριο που είχε στηθεί από τον καιρό του Ψυχρού Πολέμου δηλαδή μιλάμε για την Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) που κυρίως κατασκευάζει τα μελλοντικά οπλικά συστήματα των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων αλλά επειδή φυσικά εργάζεται και σε «biological warfare» ασχολείται και με την πρόληψη των επιδημιών.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο ήδη έχει δημιουργηθεί ένα μικροτσίπ που εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα ώστε να ανιχνεύει τη μόλυνση από τον κορωνοϊό το οποίο σε συνδυασμό με ένα επαναστατικό φίλτρο που μπορεί να αφαιρέσει τον ιό από το αίμα όταν συνδεθεί σε ένα μηχάνημα αιμοκάθαρσης υποτίθεται θα εξοντώσουν τον ιό.

Αυτά αποκαλύφθηκαν στην κυριακάτικη εκπομπή του προγράμματος «60 Minutes».

Το μικροτσίπ προκάλεσε αντιδράσεις, οι αξιωματούχοι που μίλησαν ωστόσο στην εκπομπή ισχυρίστηκαν ότι το Πεντάγωνο δεν θέλει να παρακολουθεί τους ανθρώπους αλλά ποιος τους πιστεύει;

Είναι σαν να ρωτάς κάποιον που του επιτρέπεις να «χακάρει» τον υπολογιστή σου και το κινητό σου αν θα παρακολουθεί την ιδιωτική σου ζωή και τι κάνεις και αυτός να σου απαντάει «όχι βέβαια έτσι θα το κάνουμε χωρίς λόγο για να γελάσουμε».

Και γενικώς να έχουμε εμπιστοσύνη σε όποιον μας ζητήσει να έχει πρόσβαση σε κάθε τομέα της ζωής μας σε πραγματικό χρόνο.

Όποιος ζει ακόμα στην Disneyland να το κοιτάξει…

Ο απόστρατος συνταγματάρχης Matt Hepburn, επιδημιολόγος και επικεφαλής της DARPA στις έρευνες κατά της πανδημίας, έδειξε στην κάμερα κάτι σαν ζελέ που εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα και αναλύει συνεχώς το αίμα.

«Το βάζεις κάτω από την επιδερμίδα και αυτό που σου λέει είναι ότι υπάρχουν χημικές αντιδράσεις που λαμβάνουν χώρα μέσα στο σώμα και αυτό το σήμα σημαίνει πως θα έχεις συμπτώματα αύριο. Μπορείς να πάρεις την πληροφορία σε 3-5 λεπτά» τρελές χαρές δηλαδή…

Ο Hepburn μίλησε και για το φίλτρο, που συνδέεται στη συσκευή αιμοκάθαρσης και αφαιρεί από το αίμα τον κορωνοϊό. Η πειραματική 4ήμερη θεραπεία έγινε στον «Ασθενή 16», όπως είπε, τη σύζυγο στρατιωτικού, που βρισκόταν στην εντατική με πολυοργανική ανεπάρκεια. Μέσα σε μερικές μέρες, η γυναίκα έγινε καλά.

Ο Hepburn αποκάλυψε πως ο FDA έχει δώσει άδεια για τη χρήση του φίλτρου μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και με τη βοήθειά του έχουν σωθεί περίπου 300 ασθενείς…

Τώρα ας πάμε στο προκείμενο…

Τι είχε πει πέρσι για το «τσιπάρισμα» ο Ε.Βενιζέλος

Πέρσι τον Απρίλιο του 2020 προκάλεσε συνειρμούς αυτό που ακούστηκε από τον Ε.Βενιζέλο, πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, όπου μίλησε για την «φαεινή ιδέα» του Μπιλ Γκέιτς για καθολικό «τσιπάρισμα» του πληθυσμού όλου του πλανήτη!

Συγκεκριμένα είπε: «Γιατί επικαλείστε το παράδειγμα της Κίνας (η οποία βάζει ηλεκτρονικά βραχιολάκια στους ασθενείς για να ξέρει την ιατρική τους αποκατάσταση) και δεν επικαλείστε την πρόταση του Μπιλ Γκέιτς (δεν ακούστηκε να την υιοθετεί την αναφέρει την πρόταση περισσότερο φαίνεται από ανησυχία για αυτά που έρχονται) να υπάρξει ένα μικροτσίπ το οποίο να το φέρει κάθε άνθρωπος και έτσι να έχουμε βιομετρικά δεδομένα σε σχέση με τον ιό ή και με άλλες πανδημίες»

Τονίζουμε ότι την δήλωση αυτή την έκανε μετά από την αναφορά του δημοσιογράφου για τοποθέτηση ηλεκτρονικού βραχιολιού σε νοσούντες στην Κίνα.

Ο δημοσιογράφος του είπε τότε ότι η πρόταση Γκέιτς αφορά ένα πλαίσιο κανονικότητας ενώ εδώ έχουμε μια έκτακτη ανάγκη αναφερόμενος στην πανδημία του κορωνοϊού.

Τότε ο Ε.Βενιζέλος ανέφερε τις νομικές του απόψεις ότι «θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε ότι αφορά τα προσωπικά δεδομένα, ποια είναι προσωπικά δεδομένα και ποια αφορούν την δημόσια υγεία».

Δήλωσε μάλιστα πως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού «πολλά μπορούν να αλλάξουν και να βρεθούμε αντιμέτωποι με πρωτοφανείς καταστάσεις».

Όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του για τα δικαιώματα και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του Στρασβούργου ο πρώην υπουργός ανησυχεί για ότι βλέπει να έρχεται λέγοντας χαρακτηριστικά «θα έχουμε μια νέα γενιά προβλημάτων».

Η ουσία όμως είναι μία. Συζητούν την πιθανότητα να «τσιπάρουν» όλους τους ανθρώπους κι αν αυτό αναφέρεται εδώ στην Ελλάδα, τότε αναφέρεται παντού, γιατί αυτά από έξω έρχονται.

Εμείς έχουμε μια απλή απορία. Δεν γνωρίζουν όσοι τα σκέφτονται αυτά πως η μόνιμη και διαρκής παρακολούθηση των ιδιωτικών ζωών των ανθρώπων συνιστά πράξη ολοκληρωτισμού και κατάργηση των όποιων δημοκρατικών ελευθεριών;

Και πέραν αυτού, ουδείς δεν ανησυχεί ότι θα επιβεβαιωθεί η Αποκάλυψη του Ιωάννη;

Ἀποκ. Ἰωάννου κεφ. Ιγ’ 16 “ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666.”

Και όπως έλεγε ο Πατροκοσμάς «Θα ‘ρθεί καιρός, που θα σάς πουν να βουλωθείτε με τη βούλα τού Σατανά. Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε, και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε, θα σάς βρουν» φυσικά εννοώντας ότι οι κινήσεις μας θα καταγράφονται ανηλεώς σε πραγματικό χρόνο χάρις στο “χάραγμα”.

Δυστυχώς η Αποκάλυψη λέει και άλλα πράγματα τα οποία δεν είναι καθόλου ευχάριστα.

«20-4 Καὶ εἶδον θρόνους, καὶ ἐκάθησαν ἐπ᾿ αὐτούς, καὶ κρῖμα ἐδόθη αὐτοῖς, καὶ τὰς ψυχὰς τῶν πεπελεκισμένων διὰ τὴν μαρτυρίαν ᾿Ιησοῦ καὶ διὰ τὸν λόγον τοῦ Θεοῦ, καὶ οἵτινες οὐ προσεκύνησαν τὸ θηρίον οὔτε τὴν εἰκόνα αὐτοῦ, καὶ οὐκ ἔλαβον τὸ χάραγμα ἐπὶ τὸ μέτωπον αὐτῶν καὶ ἐπὶ τὴν χεῖρα αὐτῶν· καὶ ἔζησαν καὶ ἐβασίλευσαν μετὰ τοῦ Χριστοῦ χίλια ἔτη·​.»

Το τέλος όσων έλαβαν το «χάραγμα» δεν θα είναι καθόλου καλό. Δεν πρόκειται για «γραφικότητες» όπως πολλοί «μπουρδολόγοι» θα επιχειρήσουν να συσκοτίσουν την λογική κρίση για αυτά που συμβαίνουν.

Όταν ένα βιβλίο 2.000 ετών επαληθεύεται και δεν ανησυχεί κανείς τότε έχουμε πολύ σοβαρά νοητικά προβλήματα που μπορεί να στηρίζονται και στην άρνηση πολλών να θέλουν να δουν τι έρχεται.

Γιατί όπως έλεγε και ο Φρίντριχ Νίτσε, «η πλάνη δεν είναι τύφλωση, η πλάνη είναι ανανδρία».

 

Ακούστε μετά το 8:50

 


https://www.youtube.com/watch?v=hMyvVLhtaoE&feature=emb_title 


Πηγή:
https://warnews247.gr/archizei-i-epochi-tou-666-me-proschima-ton-polemo-kata-tou-koronoiou-me-emfytefsi-mikrotsip-tha-entopizoume-kai-tha-katastrefoume-ton-covid-19/ 
 
 
Συναφῆ ἄρθρα:

Τό τσιπάκι τῆς Νέας Ἐποχῆς καί τό χάραγμα τοῦ Ἀντιχρίστου! (2 σημαντικά βίντεο) 

 

Ψεκασμένοι; ΤΣΙΠΑΚΙ για τον κορωνοιό "σώζει ζωές"..., βίντεο 

 

Ἡ "ἀγέλη" τρέχει πειθήνια νά μπολιασθεῖ καί νά τεσταρισθεῖ καί οἱ σατανάνθρωποι στό Πεντάγωνο ἑτοιμάζουν τσιπάκια "ἀνίχνευσης" ἰῶν μέσα στό σῶμα μας! Βίντεο

 

Εγένετο τσιπάκι! Έχει τα λεφτά σου, ποιός είσαι και τον ιατρικό σου φάκελο – Κοσμογονικές εξελίξεις στην Ευρώπη Βίντεο

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)