Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.

TRANSLATOR


" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)
Σχόλια υβριστικά, κακεντρεχή, αγενή, ασεβή, προσβλητικά, αναπόδεικτα, χωρίς χριστιανικό ήθος ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Σελίδες

Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Η Microsoft λέει ότι θα "ανασταίνει" νεκρούς - Με τεχνητή νοημοσύνη υποστηρίζει ότι θα συντηρεί "στην ζωή" ανθρώπους που έχουν πεθάνει…

Η Microsoft λέει ότι θα "ανασταίνει" νεκρούς - Με τεχνητή νοημοσύνη υποστηρίζει ότι θα συντηρεί "στην ζωή" ανθρώπους που έχουν πεθάνει…

 

Στη Microsoft έχει δοθεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογία που θα "επαναφέρει" τους νεκρούς δημιουργώντας τους ξανά


Η Microsoft πλέον έχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για να επαναφέρει τους νεκρούς ως τρισδιάστατα «Chatbots».Να τονιστεί ότι ιδρυτής της Microsoft είναι ο Bill Gates.Τα chatbots, τα οποία με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης (AI) αυτοματοποιούν την εξυπηρέτηση των πελατώνΤα chatbots βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης, απαντώντας σε πιθανά ερωτήματα που έχει ένας επισκέπτης του website σας.Μπορούν όμως να δράσουν και προορατικά και να ρωτήσουν τον επισκέπτη εάν χρειάζεται κάποια βοήθεια, όπως θα έκανε ένας πωλητής φυσικού καταστήματος εάν έβλεπε έναν επισκέπτη.


Τι σχεδιάζει η Microsoft


Στη Microsoft έχει δοθεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογία που θα "επαναφέρει" τους νεκρούς δημιουργώντας τους ξανά μέσω δημοσιεύσεων κοινωνικών μέσων, βίντεο και ιδιωτικών μηνυμάτων που θα μπορούσαν ακόμη και να μεταφορτωθούν σε ένα τρισδιάστατο μοντέλο νεκρού.Δεν είναι καθόλου ανατριχιαστικό.Η Microsoft έχει αυξήσει τη δυνατότητα δημιουργίας ενός chatbot που θα βασίζεται στο προφίλ ενός ατόμου, το οποίο περιλαμβάνει" εικόνες, φωνητικά δεδομένα, δημοσιεύσεις κοινωνικών μέσων, ηλεκτρονικά μηνύματα ", μεταξύ άλλων τύπων προσωπικών πληροφοριών.«Είναι κατανοητό ότι το chatbot θα μπορούσε τότε να προσομοιώσει την ανθρώπινη συνομιλία μέσω φωνητικών εντολών ή και συνομιλιών.
Προσομοίωση νεκρού
Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εξηγεί ότι το chatbot θα μπορούσε να είναι μια ιστορική φιγούρα, μια διασημότητα, ένας φίλος ή συγγενής ή ακόμη και ένα αντίγραφο του «χρήστη που δημιουργεί ή εκπαιδεύει την τεχνητή νοημοσύνη δηλαδή εσύ αναγνώστη που διαβάζεις τώρα αυτό το κείμενο».Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι σαν να προέρχεται από το επεισόδιο Black Mirror, τη δυστοπική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Charlie Brooker.Σε ένα επεισόδιο που ονομάζεται Be Right Back, ο φίλος μιας νέας γυναίκας που ονομάζεται Ash σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, αλλά αποφασίζει να τον επαναφέρει με τη μορφή μιας τεχνολογίας που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να μιμηθεί τα πρότυπα ομιλίας, τους τρόπους και τις γνώσεις του φίλου της. Αυτή η εικονική τέφρα στη συνέχεια μεταφορτώνεται σε ένα συνθετικό σώμα, αλλά η γυναίκα παλεύει να το αποδεχτεί ως αντικατάσταση του πραγματικού φίλου της και καταλήγει να κλειδώνει το ανδροειδές σε μια σοφίτα.Οι ελίτ που κυβερνούν τον κόσμο έχουν ονειρευτεί – αναφέρει το Summit News - εδώ και πολύ καιρό ότι μπορούν να επιτύχουν την αθανασία διατηρώντας τη συνείδησή, ενός νεκρού μετά το θάνατο αποθηκεύοντας σε έναν υπολογιστή «την συνείδηση»
Τι θα συμβεί το 2045;
Στο βιβλίο του The Age of Spiritual Machines, ο φουτουριστής Ray Kurzweil προέβλεψε ότι οι άνθρωποι θα ανεβάζουν το μυαλό τους σε υπολογιστές έως το 2045 και ότι τα σώματα θα αντικατασταθούν από μηχανές πριν από το τέλος του αιώνα δηλαδή πριν το 2100.«Θα γίνουμε ολοένα και περισσότερο μη βιολογικοί στο σημείο όπου θα κυριαρχεί το μη βιολογικό μέρος καθώς το βιολογικό μέρος δεν θα είναι πλέον σημαντικό» έχει αναφέρει ο Kurzweil.Στην πραγματικότητα, το μη βιολογικό μέρος - το μέρος του μηχανήματος - θα είναι τόσο ισχυρό που μπορεί να μοντελοποιήσει και να κατανοήσει πλήρως το βιολογικό μέρος.
Εάν πεθάνεις… δεν έχει σημασία
Έτσι, ακόμη και αν το βιολογικό μέρος, το σώμα πάψει να λειτουργεί, δεν θα είχε καμία διαφορά.«Θα έχουμε επίσης μη βιολογικά σώματα - μπορούμε να δημιουργήσουμε σώματα με νανοτεχνολογία, μπορούμε να δημιουργήσουμε εικονικά σώματα και εικονική πραγματικότητα, όπου η εικονική πραγματικότητα θα είναι τόσο ρεαλιστική όσο η πραγματική... πραγματικότητα.Τα εικονικά σώματα θα είναι τόσο λεπτομερή και πειστικά όσο τα πραγματικά σώματα», πρόσθεσε.Στο βιβλίο του ο Kurzweil κατέστησε σαφές ότι μια τέτοια τεχνολογία θα ήταν διαθέσιμη αρχικά μόνο για λίγους τους πολύ πλούσιους και ότι η υπόλοιπη ανθρωπότητα πιθανότατα θα μετεξελιχθεί σε τάξη σκλάβων.
[iEpikaira: Η φρίκη του μετανθρωπισμού και της ρομποτοποίησης του ανθρώπου. Ο άνθρωπος γίνεται υποχείριο των μηχανών που ο ίδιος εθελούσια θα τοποθετήσει στο σώμα του, καθιστώντας τον εαυτό του πλήρως εξαρτημένο από τους κατασκευαστές/παρόχους της εν λόγω τεχνολογίας, καταλύοντας το θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας και του αυτεξουσίου. Οι ίδιοι οι κατασκευαστές δεν το κρύβουν ότι σκοπός τους είναι να ελαχιστοποιήσουν το βιολογικό κομμάτι του ανθρώπου, τουτέστιν, να τον μετατρέψουν σε μια εύκολα χειραγωγήσιμη μηχανή. Με δόλωμα την υποτιθέμενη "αθανασία" που θα σου παρέχει αυτή η τεχνολογία, στην ουσία αποκρύπτονται δύο σημαντικές λεπτομέρειες. Πρώτον, μετά την ρομποτοποίησή μας δεν θα είμαστε ο εαυτός μας (σσ. πλασμένοι κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν Θεού), αλλά μια μηχανή, και δεύτερον ποιός νοήμων άνθρωπος θα ήθελε να παραμείνει αθάνατος. Ξέρετε κανέναν υπεραιωνόβιο που να λέει ότι θέλει να ζήσει άλλα τόσα χρόνια; Όλα αυτά βέβαια χωρίς καν να θίξουμε και βαθύτερα θεολογικά και ηθικά ζητήματα. Υπενθυμίζουμε ότι η συνείδηση για τον Ορθόδοξο Χριστιανό είναι η φωνή του Θεού που ακούει μέσα του, και όχι μια μηχανή/λογισμικό που θα του υποδεικνύει τί να πει και τι να κάνει. Όταν ο άνθρωπος προσπαθεί να σφετεριστεί τον ρόλο του Θεού, γνωρίζουμε εκ προοιμίου το αποτέλεσμα της ειδεχθής προσπάθειάς του...]Πηγή: bankingnews.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)