TRANSLATOR

Σελίδες

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Μεγάλη Νίκη… Στο Ισραήλ το εμβόλιο σταμάτησε να είναι υποχρεωτικό σε υγειονομικούς, φοιτητές! Τα «εμβόλια» δεν είναι εμβόλια αλλά γενετικοί τροποποιητές. Δεν έχει ξαναγίνει παγκόσμιος εμβολιασμός για ασθένεια με θνησιμότητα 0,05%. Αποκαταστήστε τη Δημοκρατία. Οι εμβολιασμένοι είναι οι επικίνδυνοι. (Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne)

Μεγάλη Νίκη…

Στο Ισραήλ το εμβόλιο σταμάτησε 

να είναι υποχρεωτικό 

σε υγειονομικούς, φοιτητές! 

Τα «εμβόλια» δεν είναι εμβόλια 

αλλά γενετικοί τροποποιητές. 

Δεν έχει ξαναγίνει 

παγκόσμιος εμβολιασμός για ασθένεια με θνησιμότητα 0,05%. 

Αποκαταστήστε τη Δημοκρατία.

Οι εμβολιασμένοι είναι οι επικίνδυνοι.

(Καθηγητής Λοιμωξιολογίας 

Christian Perronne)

 

 
 
Μεγάλη Νίκη…Στο Ισραήλ το εμβόλιο σταμάτησε να είναι υποχρεωτικό σε υγειονομικούς, φοιτητές! γιατί έφτασαν τα πρόθυρα του εμφυλίου τσακώνονταν μέσα στις οικογένειες. Αυτό αποκαλύπτει ο Christian Perronne Καθηγητής
Λοιμωξιολογίας σε χειμαρρώδη συνέντευξη.. Διετέλεσε επί σειρά ετών επικεφαλής της γαλλικής πολιτικής για τα εμβόλια ,αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής Ομάδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Θύμα του καθεστώτος, πολυγραφότατος.Λέει το συγκλονιστικό δεν είναι οι ανεμβολίαστοι που μολύνουν αλλά οι εμβολιασμένοι αυτοί ν΄απομονωθούν.”Έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα, τα εμβολιασμένα άτομα κινδυνεύουν από τη νέα παραλλαγή και είναι σε θέση να τη μεταδώσουν, οπότε πρέπει να απομονωθούν από την κοινωνία. Τα εμβολιασμένα άτομα είναι επικίνδυνα για τους άλλους. Οι μη εμβολιασμένοι δεν είναι επικίνδυνοι. Τα περισσότερα από τα σοβαρά κρούσματα στα ισραηλινά νοσοκομεία προέρχονται από άτομα που έχουν εμβολιαστεί δύο φορές!”

Συμμετείχα λοιπόν στη διαχείριση αρκετών επιδημιών και πανδημιών, με διαφορετικές κυβερνήσεις, και όταν είδα πώς διαχειριζόταν η επιδημία από τον Φεβρουάριο-Μάρτιο του 2020, έμεινα έκπληκτος. Είδα ότι ήταν εντελώς τρελό. Γι ‘αυτό μίλησα στα ΜΜΕ, αλλά τώρα λογοκρίνομαι στα ΜΜΕ. Δεν είμαι αντι-εμβoλιαστής, γιατί έγραψα την πολιτική εμβολίων της Γαλλίας για πολλά, πολλά χρόνια. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι τα προϊόντα που ονομάζουν «εμβόλια» κατά του Covid-19 δεν είναι πραγματικά εμβόλια. Αυτό είναι το πρόβλημά μου.

Brian Gerrish: Αν δεν είναι εμβόλια, πώς θα τα ονομάζατε

Christian Perronne: ίσως γενετικοί τροποποιητές. Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι ο σωστός όρος από επιστημονική άποψη. Αλλά όταν εγχύετε μηνυματοδότη RNA για να παράγει μια τεράστια ποσότητα πρωτεΐνης, ένα κομμάτι του ιού SARS-CoV-2, δεν μπορείτε να ελέγξετε τη διαδικασία. Και το πρόβλημα είναι ότι, στα ανθρώπινα κύτταρα, γνωρίζουμε ότι το RNA μπορεί να επιστρέψει στο DNA, συνήθως πηγαίνει από DNA σε RNA – αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβει ένα γενικό κοινό – αλλά μπορεί να γίνει και αντίστροφα, επειδή έχουμε στα χρωμοσώματά μας, στο γονιδίωμά μας, γονίδια στο DNA μας από ρετροϊούς, ζωικής προέλευσης αιώνες ή χιλιετίες πριν, και αυτά μπορούν να κωδικοποιήσουν ένζυμα προς την αντίστροφη κατεύθυνση. Έτσι γνωρίζουμε τώρα (δημοσιεύτηκε επίσημα) και τώρα βρίσκουμε, στο ανθρώπινο γονιδίωμα, αλληλουχίες DNA που αντιστοιχούν στο RNA του ιού. Αυτό είναι απόδειξη ότι επιβεβαιώθηκε τώρα αυτό που είπα σε ανοιχτή επιστολή τον Δεκέμβριο [2020], λέγοντας ότι ήταν επικίνδυνο να εγχυθούν αυτά τα προϊόντα. Και όλες οι κυβερνήσεις συνεχίζουν! Για μένα αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος.

.. Νομίζω ότι πρέπει να κάνετε αυτήν την ερώτηση στους πολιτικούς, γιατί στην ιστορία της ιατρικής των μολυσματικών ασθενειών, δεν έχει συμβεί ποτέ ένα κράτος ή πολιτικοί να συστήσουν τον συστηματικό εμβολιασμό δισεκατομμυρίων ανθρώπων στον πλανήτη για μια ασθένεια της οποίας το ποσοστό θνησιμότητας είναι 0,05% όπως είναι σήμερα. Αυτό είναι πολύ χαμηλό ποσοστό θανάτων! Και όλοι ανησυχούν ότι υπάρχει μια νέα λεγόμενη “παραλλαγή Delta” που προέρχεται από την Ινδία, αλλά στην πραγματικότητα όλες αυτές οι παραλλαγές είναι όλο και λιγότερο μολυσματικές και τώρα γνωρίζουμε ότι [με] το λεγόμενο “εμβόλιο”,ο πληθυσμός που εμβολιάζεται μαζικά, είναι σε αυτούς τους ανθρώπους που εμφανίζονται οι παραλλαγές. Έτσι δεν καταλαβαίνω γιατί οι πολιτικοί και οι διάφορες αρχές των διαφορετικών χωρών ζητούν μαζικούς εμβολιασμούς όταν η ασθένεια είναι τόσο ήπια. Και γνωρίζουμε ότι πάνω από το 90% των κρουσμάτων αφορούν πολύ ηλικιωμένους. Και μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε: έχουμε θεραπείες. Υπάρχουν εκατοντάδες δημοσιεύσεις που δείχνουν ότι οι πρώτες θεραπείες λειτουργούν: υπάρχει υδροξυχλωροκίνη, αζιθρομυκίνη, ιβερμεκτίνη, ψευδάργυρος, βιταμίνη D και ούτω καθεξής – λειτουργούν! Υπάρχουν δημοσιεύσεις, οπότε όλα αυτά τα προϊόντα, αυτά τα λεγόμενα «εμβόλια» είναι άχρηστα, επειδή μπορείτε να ελέγξετε τέλεια μια επιδημία.

Και το καλύτερο παράδειγμα είναι στην Ινδία: εκεί έχετε ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους, σε πολλές διαφορετικές πολιτείες. Σε πολιτείες όπου οι άνθρωποι έλαβαν θεραπεία με ιβερμεκτίνη, ψευδάργυρο, δοξυκυκλίνη και βιταμίνη D, η επιδημία παρέμεινε σε πολύ χαμηλό ρυθμό και έληξε αρκετά γρήγορα. Αλλά στις πολιτείες όπου απαγορεύθηκαν αυτές οι αντιβιοτικές και αντιιικές θεραπείες που δρουν στον ιό, και όπου προωθήθηκε το «εμβόλιο» και επίσης το Remdesivir (προερχόμενο από τη Γαλλία και το Βέλγιο, επειδή το Remdesivir ήταν τόσο τοξικό και αναποτελεσματικό) το βλέπουμε υπάρχει επανεμφάνιση της επιδημίας, με νέους νεκρούς. Τα εμβολιασμένα άτομα εκτίθενται σε νέες παραλλαγές, έχει αποδειχθεί σε πολλές χώρες ότι τα εμβολιασμένα άτομα πρέπει να τεθούν σε καραντίνα και να απομονωθούν από την κοινωνία. Τα μη εμβολιασμένα άτομα δεν είναι επικίνδυνα.Τα εμβολιασμένα είναι επικίνδυνα για τους άλλους. Αυτό έχει αποδειχθεί στο Ισραήλ, όπου έχω συνεχή επαφή με πολλούς γιατρούς. Έχουν μεγάλα προβλήματα στο Ισραήλ τώρα: σοβαρά κρούσματα στα νοσοκομεία είναι μεταξύ εκείνων που εμβολιάστηκαν. Και στο Ηνωμένο Βασίλειο, το πρόγραμμα εμβολιασμού ήταν μεγαλύτερο και υπάρχουν προβλήματα [εκεί], αλλά επίσης οι “παραλλαγές” δεν είναι πολύ επικίνδυνες. Όλες οι “παραλλαγές” από πέρυσι είναι όλο και λιγότερο μολυσματικές.

Αυτή είναι πάντα η ιστορία με τις μολυσματικές ασθένειες. ….Φυσικά, η επιδημία συνεχίστηκε, αλλά οι “παραλλαγές” ήταν όλο και λιγότερο μολυσματικές. Ξέρετε, τον Αύγουστο του 2020 είπαν, “Η” ισπανική παραλλαγή “θα σκοτώσει όλη την Ευρώπη!” – αλλά τελικά, δεν υπήρχε κανένα πραγματικό πρόβλημα. Μετά από αυτό, είπαν: “Η βρετανική παραλλαγή!”, και μετά από αυτό, “Η παραλλαγή της Νέας Ζηλανδίας!”, και “Η αμερικανική παραλλαγή!”, και “Η Νοτιοαφρικάνικη παραλλαγή! “, και ούτω καθεξής. Όλα αυτά είναι απλώς υλικό πολυμέσων. Δεν είναι επιστημονικό. Η “παραλλαγή Δέλτα” είναι πολύ χαμηλής μολυσματικότητας. Αν κοιτάξετε τα επίσημα ποσοστά ασθενειών και θανάτων στη Βραζιλία και την Ινδία, οι οποίες ήταν οι δύο τελευταίες χώρες στον κόσμο με ενεργή μετάδοση της νόσου, όλες οι καμπύλες έχουν πέσει. Και τώρα η επιδημία έχει σχεδόν τελειώσει σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, οι κυβερνήσεις αναγκάζουν τους πολίτες τους να εμβολιαστούν με αυτά τα λεγόμενα “εμβόλια” – και σε χώρες όπου έχει τελειώσει. “

Και είμαι βαθιά σοκαρισμένος (σσ εμείς να δεις) από όλους αυτούς τους αποκαλούμενους “ειδικούς” που είναι σύμβουλοι των αρχών μας, οι οποίοι είναι καθημερινά στην τηλεόραση, οι περισσότεροι από αυτούς εκφράζουν τεράστιες συγκρούσεις συμφερόντων με τις φαρμακευτικές εταιρείες. Είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο. Νομίζω ότι όλοι αυτοί οι τύποι στα ΜΜΕ πρέπει να απολυθούν, αν πρέπει να ακολουθήσουμε τη γαλλική νομοθεσία, και επίσης [εκείνοι] από άλλες ευρωπαϊκές χώρες θα πρέπει να απολυθούν από επίσημες επιτροπές. ( σσ τελειώνετε με τους τηλε-ιατρο-πάστορες) Δεν πρέπει πλέον να είναι σύμβουλοι · δεν πρέπει να είναι πρόεδροι ομάδων. Ήμουν πρόεδρος του Ανώτατου Συμβουλίου Δημόσιας Υγείας για τις Λοιμώδεις Νόσους για δεκαπέντε χρόνια, οπότε τα ξέρω όλα αυτά. Γνωρίζω όλο το σύστημα. Για μένα, είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο.

Στο παρελθόν, με άλλα πραγματικά εμβόλια, υπήρχαν κάποιες κρίσεις, προβλήματα με ορισμένες παρενέργειες, αλλά ούτε για μένα ούτε ανάμεσα στους φίλους και την οικογένειά μου δεν έχω δει ποτέ τόσο σοβαρές παρενέργειες. Γνωρίζω ακόμη και δύο θανάτους στο περιβάλον μου: τη μητέρα ενός φίλου και έναν άντρα που ήταν ξάδερφος ενός άλλου φίλου, ο οποίος πέθανε από το “εμβόλιο”. Προσωπικά, ως Γάλλος πολίτης, βλέπω γύρω μου περιπτώσεις θανάτου , περιπτώσεις παράλυσης. Μια γυναίκα, γειτόνισσα που εμβολιάστηκε λίγες ημέρες αργότερα, ανέπτυξε κακοήθη υπέρταση. Δεν είχε ποτέ υπέρταση [υψηλή αρτηριακή πίεση] σε όλη της τη ζωή. Αρκετές θρομβώσεις, μερική παράλυση, αρθραλγικά προβλήματα [πόνος στις αρθρώσεις] – γύρω μου έχω δει πολλές περιπτώσεις. Νομίζω ότι οι βάσεις δεδομένων [ανεπιθύμητων ενεργειών] σε ορισμένες χώρες δεν είναι ακριβείς, γιατί σε περίπτωση που μπόρεσα να δω, το ξέρω οι γενικοί ιατροί [οικογενειακοί γιατροί] δεν ήθελαν να αναφέρουν τον θάνατο ή την παρενέργεια στις αρχές, λέγοντας: “Όχι, αυτό είναι απλώς σύμπτωση!”.

Πολλές, πολλές παρενέργειες δεν αναφέρθηκαν. Εάν υπάρχει εγκεφαλικό επεισόδιο, λένε: “Ω, όχι, δεν είναι το εμβόλιο. Είναι [μόνο] εγκεφαλικό επεισόδιο. Αυτό το άτομο ήταν ηλικιωμένο, οπότε είναι φυσιολογικό να πάθει εγκεφαλικό επεισόδιο.” Επειδή μιλάω με τους ασθενείς μου (έχω ασθενείς που είναι κορυφαία στελέχη εταιρειών), ξέρω – μου λένε – ότι οι γιατροί των μεγάλων εταιρειών όπου έχουν «εμβολιαστεί» πολλοί εργαζόμενοι (δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτόν τον όρο «εμβολιασμένος») [είδαν ότι ] είχαν προβλήματα, αλλά οι γιατροί εργασίας δεν ήθελαν να αναφέρουν τα περιστατικά στη γαλλική αρχή. Συνεπώς, δεν υπάρχει σύνδεση με το “εμβόλιο”, αλλά μια “σύμπτωση”. Αν συγκρίνουμε τη γαλλική βάση δεδομένων με την ολλανδική βάση δεδομένων, με το ίδιο ποσοστό εμβολιασμένων ασθενών [και στους δύο πληθυσμούς], το ποσοστό αναφοράς είναι πολύ χαμηλότερο στη Γαλλία [ όπως αναφέρθηκε από το News Column του Ηνωμένου Βασιλείου στις 30 Ιουλίου 2021 από τις 10:50 μ.μ.]. Δεν είναι φυσιολογικό! ( την ελληνική δεν την έχουν πάρει χαμπάρι αν τη συγκρίνουν θα σφαδάξουν από γέλιο) Αλλά αν κοιτάξουμε τότε σε ευρωπαϊκό επίπεδο, βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλοί θάνατοι και σοβαρές παρενέργειες. Γνωρίζουμε – αυτό αναγνωρίζεται επίσημα από το CDC, τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες – ότι πολλοί νέοι που «εμβολιάστηκαν » είχαν καρδιακά προβλήματα: μυοκαρδίτιδα, φλεγμονή του καρδιακού μυός ή περικαρδίτιδα, φλεγμονή γύρω από την καρδιά. Είναι λοιπόν επίσημο, αναφέρεται σε όλο τον κόσμο και αν κοιτάξουμε τη σύγκριση του ποσοστού θνησιμότητας αλλού, βλέπουμε ότι στα εμβολιασμένα παιδιά θα μπορούσε να είναι κοντά. Όπως γνωρίζουμε, τα παιδιά δεν αναπτύσσουν τη νόσο [Covid-19] σε υψηλή συχνότητα και πολύ λίγα παιδιά είχαν σοβαρά κρούσματα και το ποσοστό θανάτου [Covid] στα παιδιά είναι κοντά στο μηδέν. Γνωρίζουμε τώρα ότι ο κίνδυνος θανάτου και σοβαρά προβλήματα είναι πολύ υψηλότερος εάν είστε εμβολιασμένος από ό, τι εάν δεν είστε [ως παιδί]. Και τώρα βλέπουμε σε ορισμένες χώρες ότι τα περισσότερα προβλήματα, των περιπτώσεων προέρχονται από εμβολιασμένα άτομα που μεταδίδουν την ασθένεια. Και φυσικά, αυτός δεν είναι ο επίσημος λόγος, αλλά στη Γαλλία η κυβέρνηση λέει ψέματα: λένε: «Αν και έχουμε δει μερικές περιπτώσεις, φταίνε οι μη εμβολιασμένοι που μολύνουν τον εμβολιασμένο.» Είμαι μέλος του Ινστιτούτου Louis Pasteur · Εργάζομαι στον τομέα του εμβολιασμού εδώ και χρόνια. Αυτή είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που ακούω από εταιρείες, κατασκευαστές, υπουργούς, ΠΟΥ [μια τέτοια φρασεολογία]: “Αυτό είναι ένα πολύ καλό εμβόλιο – αλλά πρέπει να σας πούμε ότι εάν εμβολιαστείτε, μπορείτε ακόμα να μολυνθείτε και δεν είμαστε σίγουροι, αλλά μπορεί να επιβραδύνει τη μετάδοση. »Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Εάν εμβολιαστείτε με ένα αποτελεσματικό εμβόλιο, προστατεύεστε. Δεν πρέπει να φοράτε μάσκα πια, θα πρέπει να έχετε μια φυσιολογική ζωή. Αλλά στην πραγματικότητα, σε πολλές χώρες λένε, “Ω, έχεις εμβολιαστεί, αλλά δεν είσαι πραγματικά προστατευμένος”. Και εκεί, λέμε στους εμβολιασμένους – που υποτίθεται ότι προστατεύονται, από ποιους πρέπει να προσέχουν! – «Ω, οι μη εμβολιασμένοι θα σε μολύνουν!»

Τώρα, όσον αφορά το «διαβατήριο υγείας»: ξέρετε ότι δημοσίευσαν [αυτήν την πρόταση] πριν από πέντε εβδομάδες στο Ισραήλ και ήταν κοντά στον εμφύλιο πόλεμο στο Ισραήλ. Τσακώνονταν μέσα στις οικογένειες. Το «εμβόλιο» ήταν υποχρεωτικό για τους γιατρούς, για τους φοιτητές. Και τώρα έχουν σταματήσει αυτήν την [υποχρέωση]. (σσ Μεγάλη νίκη σταμάτησε να είναι υποχρεωτικό σε υγειονομικούς, φοιτητές, το πήραν πίσω)..

Στη Γαλλία (όπως και στην Ελλάδα), ο Πρόεδρος Μακρόν επέβαλε ο εμβολιασμός να είναι υποχρεωτικός για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας…

Λέει ο καθηγητής: Νομίζω ότι είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο και νομίζω ότι θα υπάρξει εμφύλιος πόλεμος αν ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο. (σσ εδώ μήπως τον επιδιώκουν)

Πρώτα απ ‘όλα, θα σταματούσα τη λεγόμενη εκστρατεία “εμβολιασμού”. Θα προωθούσα την έγκαιρη θεραπεία με γενικούς γιατρούς με ιβερμεκτίνη, ψευδάργυρο, βιταμίνη C και δοξυκυκλίνη ή αζιθρομυκίνη. Ομοίως, θα ενθάρρυνα την αυστηρή απομόνωση των συμπτωματικών ασθενών, καθώς έτσι ελέγχεται η μετάδοση: δύο εβδομάδες απομόνωσης είναι αρκετές, κατά τη διάρκεια της περιόδου μετάδοσης συμπτωματικών ατόμων, αλλά αυστηρά απομονωμένων, με μάσκα εάν είναι απαραίτητο κ.λπ. Πρέπει να αντιμετωπιστούν πολύ νωρίς. Και αν το κάνετε αυτό, αυτό τελειώνει γρήγορα [η μετάδοση]. Υποστηρίζω την αυστηρή απομόνωση των συμπτωματικών ασθενών, αλλά τα μέτρα περιορισμού/lockdown που έχουν θεσπιστεί σε τόσες πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο είναι εντελώς ηλίθια. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε μια επιδημία με εγκλεισμό, με μάσκες στο δρόμο! Αυτό έχει αποδειχθεί στη Δανία, με τυχαιοποιημένες μελέτες ατόμων που φορούν ή δεν φοράνε μάσκες. Η μάσκα δεν είναι αποτελεσματική, οπότε θα αποκαταστήσω αμέσως όλες τις δημόσιες ελευθερίες, επειδή τώρα η Γαλλία δεν είναι πλέον δημοκρατία, είναι σαν δικτατορία, με μόνο πέντε ή έξι άτομα στο τραπέζι που μπορούν τώρα να παρακάμψουν το κοινοβούλιο και να πουν «ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός» αποκαταστήστε την ελευθερία, αποκαταστήστε τη δημοκρατία, σταματήστε αυτές τις περιττές εκστρατείες που ονομάζονται «εμβολιασμός» για μια ασθένεια με πολύ, πολύ χαμηλό ποσοστό θανάτων και θεραπεύστε αμέσως ασθενείς. Και επίσης, σταματήστε τα PCR τεστ στο γενικό ασυμπτωματικό πληθυσμό. Είναι εντελώς αντιεπιστημονικό. Οι άνθρωποι που ανέπτυξαν το τεστ PCR δεν έκαναν ποτέ, ποτέ τεστ PCR μεγάλης κλίμακας σε ασυμπτωματικούς ασθενείς επειδή παίρνετε ένα τεράστιο ψευδώς θετικό ποσοστό, οπότε είναι πολύ απλό: απομονώνετε τα κρούσματα, τ’ αντιμετωπίζετε και αυτό είναι όλο.(συνέντευξη στο ukcolumn)

Ο πρώην επικεφαλής της γαλλικής πολιτικής για τα εμβόλια λέει ότι η πολιτική για τον Covid είναι “εντελώς ηλίθια” και “ανήθικη”.

O καθηγητής Christian Perronne, Γάλλος εμπειρογνώμονας εμβολίων, σχετικά με τα εμβόλια Covid-19.

Ο καθηγητής Perronne είναι επικεφαλής της ιατρικής υπηρεσίας στο νοσοκομείο Raymond Poincaré στο Garches, το πανεπιστημιακό νοσοκομείο των Βερσαλλιών-St Quentin κοντά στο Παρίσι. Ήταν επικεφαλής του τμήματος μολυσματικών και τροπικών ασθενειών του πανεπιστημίου από το 1994, αλλά απολύθηκε από τη θέση αυτή πριν από μερικούς μήνες. Είναι μέλος του παγκοσμίου φήμης γαλλικού βιοϊατρικού ερευνητικού κέντρου, του Institut Pasteur, από το οποίο αποφοίτησε σε βακτηριολογία και ιολογία και όπου ήταν αναπληρωτής διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αναφοράς για τη Φυματίωση και τα Μυκοβακτήρια μέχρι το 1998.

Έχει προεδρεύσει σε πολλές υγειονομικές επιτροπές υψηλού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τις Μεταδοτικές Ασθένειες και του Ανώτατου Συμβουλίου Δημόσιας Υγείας (HCSP), η οποία συμβουλεύει την κυβέρνηση για την πολιτική δημόσιας υγείας και την πολιτική εμβολιασμού. Δεν είναι αντιεμβολιαστής και έχει γράψει επίσης την πολιτική εμβολίων της Γαλλίας για πολλά χρόνια, ενώ προεδρεύει της Εθνικής Ομάδας Διαβούλευσης για τα Εμβόλια, γνωστή και ως Τεχνική Επιτροπή Εμβολιασμών (CTV)..

Ο καθηγητής Perronne ήταν επίσης αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής Ομάδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Σε εθνικό επίπεδο στη Γαλλία, πρόεδρος του Κολλεγίου Λοιμωδών και Τροπικών Νοσημάτων (CMIT), της Ομοσπονδίας Λοιμωδών Νοσημάτων (FFI, που ίδρυσε), του Ανώτατου Συμβουλίου Δημόσιας Υγιεινής (CSHP) και του Εθνικού Οργανισμού για Ασφάλεια φαρμάκων και προϊόντων υγείας (ANSM, πρώην AFSSAPS), η οποία αξιολογεί τους κινδύνους για την υγεία των φαρμάκων και είναι ο μόνος γαλλικός ρυθμιστής βιοϊατρικής έρευνας. Μέχρι το 2013, ήταν μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Γαλλικού Ινστιτούτου Έρευνας για τη Μικροβιολογία και τις Λοιμώδεις Παθήσεις (IMMI / INSERM).

Παρά την εκτεταμένη γνώση και εμπειρία του καθηγητή Perronne σε μεταδοτικές ασθένειες, εμβόλια και πολιτική εμβολίων σε εθνικό και κυβερνητικό επίπεδο στη Γαλλία, λογοκρίθηκε γρήγορα επειδή μίλησε για τα εμβόλια Covid-19., Την υποτιθέμενη αποτελεσματικότητά τους και τους αναγνωρίσιμους κινδύνους τους. Εν ολίγοις, παραμερίστηκε επαγγελματικά, η φήμη του δέχτηκε επίθεση και οι επαγγελματικές του απόψεις λογοκρίθηκαν. Η κρίσιμη συνέντευξη πραγματοποιήθηκε πριν από τις 12.07.21.

Καθ.Λοιμωξιολόγος Christian Perronne: Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες και το καλαμπόκι. Δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Μπορεί μεταδώσουμε τις γενετικές μεταλλάξεις στα παιδιά μας.Αυτοί που τα προωθούν είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους πολίτες του κόσμου για ινδικά χοιρίδια..

 
 
 
 
 
 
Πηγή:
https://dimpenews.com/2021/08/20/%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%AE%CE%BB-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BC/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)