Τό παρόν ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013

Τό παρόν Ὀρθόδοξο Χριστιανικό Ἱστολόγιο γεννήθηκε στίς 19-11-2013
μέ τήν Χάρη τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ταῖς πρεσβείαις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου καί δι' εὐχῶν...
Τοῦτος ὁ ἱστότοπος εἶναι ὀρθόδοξος, κατηχητικός, ἀντιαιρετικός, ἀντιοικουμενιστικός, ἀντινεοταξικός καί ψυχωφέλιμος.

Ρατσισμός δέν εἶναι νά σχολιάζει κανείς τό κακό πού συμβαίνει, ἀλλά ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ἀπό κάποιους εἰς βάρος τοῦ καλοῦ, ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Ἤ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΝ!

Ετικέτες


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ! Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ.

TRANSLATOR


" Ἕως τοῦ θανάτου ἀγώνισαι περί τῆς ἀληθείας, καί Κύριος ὁ Θεός πολεμήσει ὑπέρ σου " (Σ. Σειράχ 4, 28)
Σχόλια υβριστικά, κακεντρεχή, αγενή, ασεβή, προσβλητικά, αναπόδεικτα, χωρίς χριστιανικό ήθος ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ!

Σελίδες

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Ιδού τα τσιπάκια στο αίμα! Δείτε εικόνες και βίντεο που σοκάρουν! Βίντεο-Φωτό

Ιδού τα τσιπάκια στο αίμα!

Δείτε εικόνες και βίντεο που σοκάρουν! Βίντεο-Φωτό

Ἀφιερωμένο καί αὐτό τό ἄρθρο
στούς τσιπαρισμένους
καί ἀτσιπάριστους (χωρίς τσίπα)
καί γενικά σέ ὅσους ὑβρίζουν 
τούς ψαγμένους καί ὄχι ψεκασμένους!
Στό σημεῖο αὐτό,
θά καταλάβετε ἀφοῦ διαβάσετε τό παρόν ἄρθρο
πῶς συνδέεται
μέ παλαιότερο δικό μας ἄρθρο, ἐδῶ:
Εἴδηση πού μεταδόθηκε ἀπό τήν Ἀμερική. Οἱ ἐμβολιασμένοι ἀνιχνεύονται μέ blue tooth! Προφητεία τῶν Ἁγίων Πατέρων γιά τό ἐμβόλιο πού σοκάρει! Καί νέες ἐξελίξεις στό φῶς!
ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ
 

 

 

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

 

Ειδικοί επιστήμονες, παθολόγοι ιατροί και δικηγόροι, πραγματοποίησαν Συνέδριο στις 20 Σεπτεμβρίου 2021, στην Γερμανία, σχετικό με τα «περίεργα» ευρήματα στο αίμα των εμβολιασμένων. Έδωσαν παράλληλα στην δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες που ελήφθησαν από αίμα εμβολιασμένων. Οι ειδικοί επιστήμονες ανακοίνωσαν, φανερά σοκαρισμένοι και τρομοκρατημένοι όπως φαίνεται στο βίντεο του Συνεδρίου, ότι εντόπισαν στο αίμα μεταλλικές δομές οι οποίες κινούνται και μεταλλάσσονται με το πέρασμα του χρόνου, και κάνουν λόγο πλέον για ύπαρξη ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών μικροκυκλωμάτων (chip) στο αίμα των ανθρώπων.

Ας δούμε μερικές από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι ειδικοί και πως οι ίδιοι περιγράφουν αυτά το οποία και ‘μεις βλέπουμε.

Στην παρακάτω φωτογραφία, βλέπουμε αριστερά (Φωτ. 1) έναν διπλό μεταλλικό φορέα ο οποίος έχει επάνω του κάποια υλικά του εμβολίου, αυτά που ομοιάζουν με σταγόνες, και τις μεταφέρει, χωρίς αυτές να διαλύονται ή ν’ αποκολλώνται από την επιφάνεια του φορέως, ενώ αυτός μετακινείται στο αίμα των ανθρώπων. Στην διπλανή φωτογραφία (Φωτ. 2) βλέπουμε πάλι κάποιον φορέα, μια τεχνητή δομή, από εμβόλιο της BioNTech/Pfizer, ο οποίος φαίνεται ολοκάθαρα ως τσιπάκι.

 

 

Πάμε τώρα στην παρακάτω φωτογραφία. Στην φωτογραφία 3, βλέπουμε μια δομή η οποία φαίνεται ότι είναι ολόιδια με μικροτσίπ. Οι ειδικοί του Συνεδρίου είπαν ότι αυτή η δομή προέκυψε στο αίμα 3 μήνες μετά από την ημέρα που ελήφθη το εμβόλιο. Δηλαδή, αφήνουν να εννοηθεί, και αυτό είναι πολύ σημαντικό, ότι η συγκεκριμένη μη φυσιολογική δομή εξελίχθηκε μέσα στο αίμα ανθρώπων σε διάστημα τριών μηνών και έλαβε την μορφή με την οποία την βλέπουμε και ‘μεις τώρα. Παρακάτω θα εξηγηθεί πως μπορεί να γίνει αυτό. Aυτό που τώρα μας φαίνεται απίστευτο.

Στην φωτογραφία 4, βλέπουμε δύο περίεργα σωματίδια τα οποία κινούνται μέσα στο αίμα με τρόπο που μας φανερώνει ότι δεν είναι φυσιολογικά. Στην επομένη φωτογραφία (Φωτ. 5) βλέπουμε κάποια μικροαντικείμενα, που οι ειδικοί τ’ απεκάλεσαν «μικρά αταυτοποίητα μικροαντικείμενα». Είναι τα «ΑΤΙΑ» του αίματος. Αντικείμενα που δεν μπορούν να εξηγήσουν, ούτε τι είναι, ούτε από τι υλικό είναι φτιαγμένα.

 

 

Στις παρακάτω φωτογραφίες έχουμε από τους ειδικούς τις εξής περιγραφές σε ότι βλέπουμε. Στην φωτογραφία 6, βλέπουμε με σχετική λεπτομέρεια, μία περίεργη σχηματισθείσα ίνα εντός του αίματος, η οποία μάλιστα είναι διπλή. Ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει παρατηρηθεί τέτοιο φαινόμενο στο αίμα. Έχει πολύ μεγάλο μήκος σε σχέση με τα ερυθρά αιμοσφαίρια που φαίνονται γύρω της. Αυτό το δημιούργημα είναι ΜΗ οργανικό, δεν είναι βιολογικό και αποτελεί ξένο σώμα στο αίμα. Στη διπλανή φωτογραφία, στην 7, φαίνεται ξανά μία τέτοια ίνα στο αίμα που δημιουργήθηκε με εμβόλιο της BioNTech, απλώς εδώ διακρίνεται ευκρινέστερα η σχέση του μήκους της με το μέγεθος των ερυθρών αιμοσφαιρίων που την περιβάλλουν.

Στην φωτογραφία 8, διακρίνονται με το μικροσκόπιο, 6 μήνες μετά το εμβόλιο, μεταλλικά αντικείμενα μέσα στο αίμα τα οποία «χορεύουν», ενώ γύρω απ’ αυτά φαίνεται ότι το αίμα είναι κατεστραμμένο. Δεν είναι ζωντανό, ή, αν υπάρχει τέτοιος όρος, είναι αίμα σε κώμα. Στην διπλανή φωτογραφία, στην 9, φαίνονται πολύ πιο ευκρινώς τα μεταλλικά σωματίδια που κινούνται μεταξύ των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Μεταλλικά σωματίδια ακανονίστων σχημάτων.

 

 

Στην τελευταία ομάδα φωτογραφιών, βλέπουμε διάφορες μεταλλικές δομές που κυκλοφορούν στο ανθρώπινο αίμα. Στην φωτογραφία 10, βλέπουμε μια ακανόνιστη μεταλλική δομή, στην φωτογραφία 11, βλέπουμε ένα τέλειο «μεταλλικό δακτυλίδι», στην φωτογραφία 12, βλέπουμε ένα παραλληλόγραμμο τσιπάκι μαζί με κάποιες άλλες μεταλλικές δομές, στην φωτογραφία 13, βλέπουμε πάλι τα ίδια απλώς διαφέρουν ως προς το σχήμα, στην δε τελευταία φωτογραφία, στην 14, βλέπουμε πάλι σχεδόν τα ίδια. «Σχεδόν ίδια», διότι εδώ οι ειδικοί στην Γερμανία λένε ότι είδαν μια περίεργη δομή η οποία «ομοιάζει με κάρτα SIM, σαν αυτές που χρησιμοποιούμε στα κινητά τηλέφωνα», όπως ακριβώς την περιέγραψαν. Δηλαδή, μας πληροφορούν οι ειδικοί ότι, οι άνθρωποι αποκτούν πλέον ιδιότητες συνδεσιμότητας στο παγκόσμιο διαδίκτυο με τρομακτικές συνέπειες για τον ίδιο τον άνθρωπο και την σχέση του με τον Θεό, μια σχέση που θέλουν να του την καταργήσουν! (σ.σ.: βλέπε: Εἴδηση πού μεταδόθηκε ἀπό τήν Ἀμερική. Οἱ ἐμβολιασμένοι ἀνιχνεύονται μέ blue tooth! Προφητεία τῶν Ἁγίων Πατέρων γιά τό ἐμβόλιο πού σοκάρει! Καί νέες ἐξελίξεις στό φῶς!)

 

 

Τα ανωτέρω φαίνονται καλύτερα στο βίντεο που δημοσίευσαν οι ειδικοί στην πλατφόρμα “Odysee”. Ολόκληρο το σχετικό βίντεο του εν λόγω Συνεδρίου μπορεί να το δει ο ενδιαφερόμενος στο: https://odysee.com/@Bfreetobeyou:d/Pathologie—Pressekonferenz-Tod-durch-Impfung:1 , το οποίο είναι στην γερμανική γλώσσα. Υπάρχει και ένα ολιγόλεπτο, περιληπτικό, βίντεο του Συνεδρίου το οποίο είναι πάλι στα γερμανικά, πλην όμως έχει υποτίτλους στα σερβικά, και το οποίο μπορεί να το δει κάποιος στο: https://odysee.com/@TheCoon:b/Konferencija-Patologa:d .

Όλ’ αυτά τα αντικείμενα μέσα στο αίμα των ανθρώπων φαίνονται σαν εξαρτήματα ηλεκτρονικού υπολογιστού ατάκτως τοποθετημένα και αλλοπροσάλλως κινούμενα. Κινούνται όμως κατά τύχη; Κάποιοι ισχυρίζονται ότι όλ’ αυτά τα σωματίδια, το μόνο απαραίτητο χαρακτηριστικό που πρέπει να έχουν είναι να ευρίσκονται εντός του ανθρωπίνου σώματος. Κάποιοι πάλι ερευνητές ισχυρίζονται ότι το υλικό το οποίο βάζει σε τάξη όλα αυτά τα «εξαρτήματα» που υπάρχουν στο αίμα, είναι το γραφένιο. Το γραφένιο, έχει μορφή κρυστάλλων, είναι ένα νεότατο υλικό για το οποίο δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα.

Και γιατί να γίνονται όλ’ αυτά; θ’ αναρωτηθεί κάποιος που βλέπει ακόμη τηλεόραση κι έχει εκπαιδευθεί να την αποδέχεται ως το απόλυτο μέσον παροχής αληθινούς πληροφορήσεως.
Όλα τα παραπάνω, με τα παράξενα υλικά στο ανθρώπινο αίμα μέσω των εμβολίων, έρχεται να τα επιβεβαιώσει και να μας εξηγήσει γιατί γίνονται ένα γεγονός με το οποίο κάποιοι ασχολούνται επισταμένως, ασχολούνται τώρα που γράφονται αυτά, και επομένως οι μέχρι αυτήν την στιγμή πληροφορίες είναι λιγοστές.

Πριν από λίγο καιρό συνέβη το εξής. Υπήρξε ισχυρισμός ερευνητών ότι η Pfizer κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ένα σύστημα σύνδεσης των ανθρώπων και πραγμάτων στο παγκόσμιο διαδίκτυο, ή «Δίκτυο των Πραγμάτων» όπως ονομάζεται προς το παρόν. Ο άνθρωπος δηλαδή θα λογίζεται σε λίγο ως «πράγμα». Από «γκόιμ» τον μεταλλάσουν σε «πράγμα» με δημοκρατικές διαδικασίες. Ο όρος «Νέα Τάξη Πραγμάτων» θα καλύπτει πλέον εννοιολογικά τα πάντα, εκτός από τους «Θεούς», που νομίζουν ότι είναι τα μέλη της ελίτ.

Αυτήν τι στιγμή οι ερευνητές του Διπλώματος Ευρεσιτεχνίας της Pfizer προσπαθούν να εξακριβώσουν, ή καλύτερα να μεταφράσουν, διότι οι τεχνικοί όροι, σε συνδυασμό και με τους νομικούς όρους που αναγράφονται, είναι πρωτοφανείς και απίστευτα δυσνόητοι. Προσπαθούν ν’ αποσαφηνίσουν τι ακριβώς αναφέρεται στο Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Pfizer.

Μέχρι τώρα, μερικά απ’ αυτά που ανακοινώθηκαν, είναι τα εξής:

-οι ηλεκτρονικές συσκευές (και οι άνθρωποι πλέον ως τέτοιες συσκευές) θα επικοινωνούν και μεταξύ τους,

-θα παρέχονται οδηγίες ανάλογης θεραπείας των ανθρώπων, καθώς και πρόβλεψη για τυχόν θεραπεία, (σ.α. θεραπεία νοείται η δημιουργία νέου τύπου ανθρωπόμορφου πράγματος χωρίς βούληση, αποκομμένο από τον Θεό)

-αναφέρονται σε ειδική λίστα ονόματα συσκευών που όμως προς το παρόν δεν υπάρχουν συσκευές με τέτοια ονόματα στον κόσμο. Οι συσκευές των οποίων οι ονομασίες ήδη υπάρχουν, π.χ. υπολογιστές, ωρολόγια, οικιακές συσκευές, κλπ, κλπ, υπάρχουν σε ξεχωριστό σχετικό παράρτημα,
-υπό την επίδραση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων προκύπτουν δομές ως αέριο ηλεκτρονίων. Οι κρύσταλλοι Wigner, αποκτούν άλλες ιδιότητες και μετατρέπονται σε δισδιάστατα ηλεκτρονικά κυκλώματα,
-το γραφένιο, είναι το υλικό στο οποίο υπάρχουν οι κρύσταλλοι Wigner, οι οποίοι έπαψαν φυσικά να θεωρούνται πλέον φανταστικό υλικό, και μ’ όλ΄ αυτά σχηματίζεται ένα κβαντικός υπολογιστής που επιβιώνει στο γραφένιο.

Με βάση τα δύο τελευταία, ίσως μόνον έτσι μπορεί να εξηγηθεί πως κατέστη δυνατόν να δημιουργηθεί ηλεκτρονικό μικροκύκλωμα στο ανθρώπινο αίμα όπως αυτό περιγράφεται και φαίνεται στην φωτογραφία 3.

Οπωσδήποτε όλ’ αυτά δεν πρόκειται να φέρουν κάτι καλό στους ανθρώπους. Αυτό είναι δεδομένο και το έχουν εμπεδώσει πλέον όλοι. Αλλά, όλοι αυτοί με τα άρρωστα μυαλά και την φαρμακερή γλώσσα, αυτοί που αιωνίως σέρνονται, και θα σέρνονται, και ενεργούν σατανικώς ύπουλα εις βάρος του καλυτέρου δημιουργήματος του Θεού για να το καταστρέψουν και να το οικειοποιηθούν ώστε να το παραδώσουν στον Σατανά τους, αυτοί που το μεγαλύτερό τους εμπόδιο είναι οι Έλληνες ως περιούσιος λαός του Θεού, όλοι αυτοί, συνεπικουρούμενοι από παραδόπιστα τσιράκια, δίνουν τον έσχατο αγώνα τους μέχρι να ηττηθούν πάλι. Οι απώλειες όμως τώρα θα είναι τρομακτικές. Το να προσπαθούν τόσο ύπουλα να καταστρέψουν τους ανθρώπους, έστω και ένας μη ενταγμένος σ’ αυτό που κάνουν, ορθόδοξος να υπάρξει την εσχάτη ώρα, μπορεί να επιφέρει την θεϊκή επέμβαση, και αυτό είναι κάτι που τρέμουν βασανιστικά.

Η ελίτ θα ηττηθεί ξανά. Όμως, όσο πιο γρήγορα αφανιστούν αυτοί που κάνουν ολ’ αυτά και οι απόγονοί τους, καθώς και η τεχνογνωσία τους, τόσο το καλύτερο για τους ανθρώπους. 

Πηγή:

https://katohika.gr/diethni/idou-ta-tsipakia-sto-aima/

 

Συναφῆ ἄρθρα:

Cause of death after COVID-19 vaccination & Undeclared components of the COVID-19 vaccines Mini Press Conference (20-9-21) Video

 

Τι ισχυρίζονται πως βρήκαν σε στρατιώτη μετά το εμβόλιο! Βίντεο

 

 

Σοῦπερ βόμβα! Ἔρχεται τό ἐμβόλιο-τατουάζ μέ λέηζερ! Ἄντε νά ξυπνήσουν κάποιοι... Βίντεο

 

 

«ΠΑΓΩΝΕΙ» ο πλανήτης: ΤΣΙΠΑΚΙ διαβάζει το πιστοποιητικό COVID, πληρώνει, μετράει θερμοκρασία! ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! Βίντεο

 

 

Ἡ «πρωτιά» τῆς Θεσσαλονίκης στόν κορωναϊό καί ἡ «τυχαία» «προφητική» ἐγκατάσταση τῆς Pfizer πού σχεδιάστηκε ἀπό τό 2019 πρό κορωναϊοῦ! Βίντεο

 

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Η πρωτεύουσα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ! Μητσοτάκης και Pfizer εγκαινίασαν τον «ΕΦΙΑΛΤΗ», δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ

 

 

«ΚΕΡΑΥΝΟΣ» από επιστήμονες: Αυτά βρήκαν σε σώματα ανθρώπων που πέθαναν μετά το εμβόλιο!!! Βίντεο

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!

"ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ ΕΣΤΙΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ· ΜΕΙΝΑΤΕ ΩΔΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤ' ΕΜΟΥ"!
Κάντε κλικ στην εικόνα και μάθετε πώς να μείνετε με τον Χριστό!

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ;
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το μάθετε!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανακαλύψετε πώς γίνεται!

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να το ανακαλύψετε!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
Κάντε κλικ στην εικόνα για να καθρεφτισθείτε!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάντε κλικ στην εικόνα. Αφορά ιδιαιτέρως τις γυναίκες!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κάντε κλικ για να διαβάσετε.

.

.

.

.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

.

.

.

.
.

.

.
.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
"Μή μεταίρειν ὅρια ἅ οἱ Πατέρες ἔθεντο"

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΩΤΙΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!
(Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς)

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)