TRANSLATOR

Σελίδες

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Αρχή στην Νορβηγία με αποζημιώσεις σε ανθρώπους που είχαν παρενέργειες από τα εμβόλια

 
 
 

Αρχή στην Νορβηγία με αποζημιώσεις 

σε ανθρώπους που είχαν παρενέργειες από τα εμβόλια


 

medlabnews.gr iatrikanea

 

Αποζημιώσεις σε τρεις, τουλάχιστον, περιπτώσεις εμβολιασμένων με το σκεύασμα της AstraZeneca που παρουσίασαν σοβαρές παρενέργειες, θα καταβάλλει η κυβέρνηση της Νορβηγίας Μέσω του Νορβηγικού Συστήματος Αποζημιώσεων Ασθενών (NPE), θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις ενώ την ιδια στιγμή, δεκάδες άλλοι εμβολιασμένοι περιμένουν την κατάληξη των δικών τους περιπτώσεων.

Την ανακοίνωση εξέδωσε το ίδιο το NPE, το οποίο επιβεβαίωσε επίσημα πως το εμβόλιο της AstraZeneca - η χορήγηση του οποίου έχει απαγορευτεί στη Νορβηγία - σχετίζεται με σοβαρές περιπτώσεις θρόμβων στα άτομα που καλειται να αποζημιώσει, το ένα εκ των οποίων έχασε τη ζωή του.

Μεταξύ των τριών ατόμων που υπέφεραν μετά τους εμβολιασμούς, ήταν εργαζόμενοι στον τομέα υγείας, οι οποίοι είχαν προτεραιότητα να εμβολιαστούν. Δύο γυναίκες νοσηλεύτηκαν τον Μάρτιο και μία από αυτές, που ήταν κοντά στα 40, κατέληξε. Ο τρίτος, ένας άντρας κοντά στα 30, εξακολουθεί να παρουσιάζει σοβαρές ανοσολογικές αντιδράσεις.

Το ακριβές ποσό της αποζημίωσης δεν έχει ακόμα οριστεί, σύμφωνα με τον διευθυντή του NPE, ο οποίος πρόσθεσε πως ο οργανισμός θα προσφέρει επιπλέον χρήματα στην οικογένεια της γυναίκας που πέθανε, για να καλύψει τα έξοδα της κηδείας της.

Συνολικά, στη Νορβηγία έχουν κατατεθεί 77 αιτήματα για αποζημίωση που σχετίζονται με παρενέργειες εμβολίων κατά της Covid. Πάνω από 50 αφορούν την AstraZeneca, ενώ υπάρχουν επίσης αναφορές και για τα Pfizer και Moderna. Οκτώ από τα 77 αιτήματα σχετίζονται με θανατηφόρες περιπτώσεις.



 
 
 
 
Πηγή:
https://medlabgr.blogspot.com/2021/07/archi-stin-norbigia-me-apozimioseis-se-anthropous-pou-eichan-parenergeies-apo-ta-embolia.html?m=1#ixzz6zTlHWcdv

1 σχόλιο:

  1. Τι να το κάνεις να ζητάς αποζημίωση;
    Αν ζήσεις κιόλας..
    Κι αν σου μείνει και σοβαρό κουσούρι, δώρον άδωρον.

    Δεν θα ήταν καλύτερα να θεραπευόμαστε με φυσικούς τρόπους, με βιταμίνες και με απλά φάρμακα που ήδη υπάρχουν και τα σαμποτάρουν οι κυβερνήσεις, παρά να ζητάμε αποζημιώσεις (κι αυτές αν και όπου τις δώσουν..) απο πειραματικά μπόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)