TRANSLATOR

Σελίδες

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

ΦΡΙΚΤΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ: Πολωνός γιατρός ανακαλύπτει νεα οντότητα στην ένεση Pfizer - μια οντότητα που «πετάει, έχει πλοκάμια και προσκολλάται σε άλλα πράγματα»! Βίντεο

 

ΦΡΙΚΤΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ: 

Πολωνός γιατρός 

ανακαλύπτει νεα οντότητα 

στην ένεση Pfizer - 

μια οντότητα που 

«πετάει, έχει πλοκάμια 

και προσκολλάται σε άλλα πράγματα»! Βίντεο

 

 




Στην παρουσίαση του βίντεο, το αποκαλεί "το πράγμα". Το βρήκε στην ένεση εμβολίου Pfizer Comirnaty, σε 1 από τα 3 φιαλίδια που μελέτησε. Η ανακάλυψη του Zalewski έρχεται πάνω από την έρευνα πολλών άλλων ανεξάρτητων γιατρών, επιστημόνων και ερευνητών (Dr. Robert Young, Dr. Carrie Madej, Dr. Zandre Botha και Dr. John B.) οι οποίοι ανακάλυψαν επίσης ότι το εμβόλιο COVID περιέχει κάθε είδους αμφίβολα και τρομερά φρικτά συστατικά. περιέχει-γραφένιο, νανομεταλλικά, PEG, παράσιτα, αυτοκινούμενα πλάσματα με πλοκάμια, συνθετικές ίνες και συνθετικές αυτοσυναρμολογούμενες κυκλικές δομές, γράφει η Makia Freeman.

Μορφή ζωής εμβολίου COVID: «Το πράγμα» του αλουμινίου, του βρωμίου και του άνθρακα

Τι είναι λοιπόν αυτό το πράγμα; Όπως αυτό που βρήκε ο Madej στο μικροσκόπιο, είναι ένα είδος συνθετικού πλάσματος με πλοκάμια. Ο Zalewski το παρομοιάζει με κάτι από ταινία επιστημονικής φαντασίας, συμπεριλαμβανομένου του The Matrix, το οποίο διαθέτει μια οντότητα που «πετάει, έχει πλοκάμια και προσκολλάται σε άλλα πράγματα». Σε αυτή την περίπτωση, ο Zalewski μέτρησε προσεκτικά το "πράγμα" και ανακάλυψε την αναλογία μεταξύ κεφαλής και ποδιών (κεφαλή 20 μικρών/μικρομέτρων και πόδια 2,5 χιλιοστών, που ισοδυναμεί με αναλογία 1: 125). Πιστεύει ότι «το πράγμα» θα αναπτυχθεί και θα αναπτυχθεί στο σώμα των ανθρώπων, σημειώνοντας:

«Φαίνεται να έχει ένα κεφάλι και 3 πόδια ... Δεν είναι φτιαγμένο για να κάθεσαι απλώς εκεί και να μην κάνεις τίποτα ... Αυτή είναι μια μορφή ζωής ... Αναπτύχθηκε σε 4 ημέρες… Είναι αυτό ένα φυτό; Σκόνη? Ένα πλάσμα που γεννιέται σε αυγά σε γόνιμο/κατάλληλο περιβάλλον.



Κάπου στο περιβάλλον μπορεί να υπάρχει κάποιο είδος σήματος που έκανε αυτό το πλάσμα να ζήσει. Ακριβώς όπως οι σπόροι του πεύκου δεν αναπτύσσονται αν δεν βρίσκονται σε κατάλληλο περιβάλλον σε γόνιμο έδαφος, το ίδιο «πράγμα» δεν φαίνεται να κινείται. Μπορεί να μην είναι ακόμη ενεργό αλλά να βρίσκεται σε ύπνο… Ελπίζω να μην ενεργοποιηθεί ».


 

 

https://odysee.com/@WakeUpMirror:3/DFZ-TT:5

 

KORAKAS NEWS
 
Πηγή:
https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2021/10/frikti-anakalypsi-polonos-giatros-anakalyptei-nea-ontotita-stin-enesi-pfizer.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)