Σελίδες

TRANSLATOR

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Δεν μπορούμε να είμαστε και με το Χριστό και με αυτό το κράτος που υπέκυψε στην ατζέντα! Γεώργιος Αποστολάκης


Στο Επικρατείας του ΝΙΚΗ ο πρ. αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Γεώργιος Αποστολάκης- Εχω στ΄αυτιά μου τον Αγιο Παΐσιο

 

 

 

Η ελληνική Βουλή (εξαιρούνται οι καταψηφίσαντες) με την υπερψήφιση του ν. 5089/2024 για την εξασφάλιση δυνατότητας γάμου, ακόμη και με ιερολογία, στα άτομα ΛΟΑΤΚΙ υπέκυψε μετά χαράς στις πιέσεις της παγκόσμιας ελιτ της woke ατζέντας. Από νομική άποψη, πάντα μεταφορικά, άνοιξαν και επίσημα, με τη βούλα του κράτους, οι πύλες των Σοδόμων και των Γομμόρων. Δεν θα αποφύγω να πω ότι και η Ιεραρχία, παρά τις δήθεν αντιρρήσεις της, συνέργησε με τον τρόπο της (=αποφεύγοντας τη σκληρή ρήξη με την ελιτ που ίσως θα ανέστειλε την ψήφιση του νομοσχεδίου) να γίνουμε και εμείς ακούσιοι … δημότες των παραπάνω βιβλικών πόλεων. Ευτυχώς υπάρχει κλήρος και λαός που αντιδρά, ακολουθώντας τα βήματα του Λωτ. Ξένοι και απομονωμένοι πνευματικά, στην ουσία εξόριστοι, στην ίδια την πατρίδα μας.

Δεν μπορούμε να είμαστε και με το Χριστό και με αυτό το κράτος που υπέκυψε στην ατζέντα. «Ο μη ών μετ' εμού κατ' εμού εστι, και ο μη συνάγων μετ' εμού σκορπίζει» (Ματθ. 12, 30).

Και δεν φθάνει αυτό, το πνεύμα των Σοδόμων και Γομμόρων υποστασιάζεται στο διενεργούμενο στη Θεσσαλονίκη παγκόσμιας κλάσης gay pride. Όχι ένα, αλλά δύο. Δύο διαφορετικά Φεστιβάλ Υπερηφάνειας θα πραγματοποιηθούν φέτος στη Θεσσαλονίκη για τα δικαιώματα ομοφυλόφιλων, λεσβιών, αμφί, τρανς, κουίρ, ίντερσεξ και ασέξουαλ (ΛΟΑΤΚΙ+) ατόμων.

Δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει. Ο Ουρανός θα αποφασίσει για την παιδαγωγία μας.

Το Κίνημά μας, η ΝΙΚΗ, έκανε μία παρέμβαση επί του ζητήματος. Έστειλε εξώδικα διαμαρτυρίας και ο εκπρόσωπος τύπου έκανε δηλώσεις.

(Βλέπε: Θεσσαλονίκη: Εξώδικο έστειλε η «ΝΙΚΗ» κατά του Europride - Τι αναφέρει!)

Δεν ξέρω τι ήθελε να πει, λέγοντας στην εκπομπή «ΚΑΤΕΡΙΝΑ»: «Εμείς εξηγήσαμε ότι κοινοποιούμε το εξώδικο, καλώντας την διοργανώτρια ΜΚΟ να περιφρουρήσει το pride και να αποτρέψει τέτοιες πράξεις. Δεν έχουμε αντίθεση στην διεξαγωγή του, με την έννοια ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει από το Σύνταγμα τις συγκεντρώσεις που επιθυμεί εφόσον έχει εξασφαλίσει τις απαιτούμενες άδειες. Οφείλει όμως να περιφρουρεί και να διατηρεί τη νομιμότητα…»

(Βλέπε: Βάζοντας ὅρια στόν παραλογισμό τῶν Pride (σ.σ.: ἀλλά ὄχι στά ἴδια τά Pride...)! - Δῆμος Θανάσουλας, 'Eκπρόσωπος Τύπου ΝΙΚΗΣ, Bίντεο)

Οφείλει ο ίδιος να δώσει εξηγήσεις, δημόσια γιατί δημόσια λέχθηκαν. Απ’ όσο γνωρίζω προέκυψε μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις μας και όχι μόνο.. 

Τα ίδια και μάλλον χειρότερα είπε στο ΣΚΑΙ και ο πρόσφατα εκλεγείς ευρωβουλευτής μας: «… «Δεν είμαστε κατά κανενός δημοκρατικού τρόπου διαδήλωσης και εκφράσεως κάποιου, αρκεί να τηρούνται τα νόμιμα μέσα. Δεν μπορούμε να πάμε να κλείσουμε τώρα εμείς το Σύνταγμα επειδή έτσι μας ήλθε. Πρέπει να πάρουμε μία άδεια για να συμβεί αυτό. Εφόσον είναι νόμιμος ο τρόπος, καλώς να κάνουν και να υπερασπιστούν αυτό και να είναι υπερήφανοι για αυτό που πρεσβεύουν οι άνθρωποι. Ελευθερία έχουμε και δημοκρατία. -Άρα είστε και υποστηρικτικοί …Εννοείται. Στον τρόπο διαφωνούμε.» 

(Βλέπε: Δηλώσεις τοῦ Εὐρωβουλευτῆ Νίκου Ἀναδιώτη γιά τό Europride τῆς Θεσσαλονίκης! Βίντεο)

Θέλω να ελπίζω ότι είναι φραστικά σφάλματα και όχι θέσεις του Κινήματος. Άλλωστε, κανείς, απ’ ό,τι ξέρω, δεν ρωτήθηκε σχετικά.

Επειδή υπάρχει μία σχετική αναταραχή για τις δηλώσεις αυτές, ας γίνει γρήγορα η αποκατάσταση για να πληροφορηθεί ο λαός τις θέσεις μας.

(Βλέπε: Νίκη: Τι απαντά στα «κακεντρεχή σχόλια» για την εναντίωσή της στο Europride Θεσσαλονίκης! (Καί ἡ δική μας ἀπάντηση!))

Αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι: Η «ΝΙΚΗ» και ο καθένας από εμάς πώς έπρεπε να αντιδράσει σ’ αυτό το γεγονός; Μέχρι που θα μπορούσε να φθάσει η αντίδραση; Όσοι θέλετε, μπορείτε ελεύθερα να γράψετε τη γνώμη σας.

Ο τοίχος μου παραμένει τοίχος δημοκρατίας!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02jDY5a9vsuH29VzK41JXfqRuUnJ4BLQk6LjWKiia5AEzfhqG2ANq7LLwNsJHXKG1Ml&id=100085542383618&rdid=d98sdAR2cbP6BMf6

 

 

Συναφές ἄρθρο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)