TRANSLATOR

Σελίδες

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Χωρίς δισταγμό: Το CDC προωθεί εκστρατεία εμβολιασμού σε έγκυες γυναίκες για να δηλητηριάσουν τα έμβρυα! (καί βίντεο)

Χωρίς δισταγμό: 
Το CDC προωθεί εκστρατεία εμβολιασμού
 σε έγκυες γυναίκες για να δηλητηριάσουν τα έμβρυα!
(καί βίντεο)


Μεταξύ αυτών είναι το αν πρέπει ή όχι να κάνουν εμβολιασμούς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σύμφωνα με εντολές της δημόσιας υγείας, των μαιευτήρων και των παιδιάτρων που τους παπαγαλίζουν ότι το εμβόλιο υποτίθεται θα προστατεύει τις εγκύους από την γρίπη.
Σήμερα, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) προωθεί τις έγκυες γυναίκες να εμβολιαστούν, και ότι δεν έχουν να φοβούνται τίποτα απολύτως από αυτό (σχόλιο δικό μας: δηλαδή ἄν γριπωθοῦν οἱ ἔγκυες (ὅπως συμβαίνει ἐδῶ καί χιλιάδες χρόνια), τί φοβερό θά γίνει;)...

Οι λογικές όμως μητέρες, που δεν παρασύρονται από τα Νεοταξικά λαμόγια, γνωρίζουν ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το σωστό είναι να λαβαίνουν επιπλέον βιταμίνες και να τρώνε θρεπτικά τρόφιμα, αλλά, πάνω απ' όλα, να αποφεύγουν οτιδήποτε θα μπορούσε να βλάψει την ανάπτυξη του εμβρύου, όπως το αλκοόλ, ο καπνός του τσιγάρου, τα φάρμακα, η ακτινοβολία, τα προϊόντα οικιακού καθαρισμού και άλλα τοξικά.

Επίσης πρέπει να γνωρίζουν, ότι ειδικά κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων τριμήνων, τα κύρια συστήματα οργάνων του εμβρύου αναπτύσσονται με ταχύ ρυθμό. Στη δεκαετία του 1960, υπήρξε πολλή δημοσιότητα για μωρά που πέθαναν ή που γεννήθηκαν χωρίς χέρια και πόδια, επειδή οι γυναίκες είχαν λάβει ένα φάρμακο (θαλιδομίδη) για την πρωινή ναυτία κατά το πρώτο ή το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης.

Δηλαδή πόσο μυαλό χρειάζεται να έχει κάποιος για να καταλάβει ότι τα χημικά δηλητήρια που περιέχουν τα εμβόλια - το πίο πιθανό έιναι να βλάψουν το έμβρυο; (σχόλιο δικό μας: μήν ξεχνᾶμε τόν πρόσφατο σάλο πού ὑπέστη ὅλη ἡ ἀνθρωπότητα μέ τίς "γρίπες" τῶν χοίρων, τῶν ἀγελάδων....τῶν μαϊμούδων κλπ, τίς ἀποκαλύψεις γιά τήν ἐπικινδυνότητά τους καί τελικά τήν ἀπόσυρση καί καταστροφή τους!).


Πως μπορείτε να εμπιστεύεστε ακόμη και το γιατρό σας όταν σας προτείνει να κάνετε ενα τέτοιο έγκλημα που αφορά τη ζωή του αγγένητου μωρού σας;




Πηγή: http://antineotaksiths.blogspot.gr/2014/08/xwris-distagmo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

LinkWithin

Μπορείτε νά δείτε και:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΥΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!

Ποιός θεωρείται σφραγισμένος!
.

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!

ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ!
.

.

.
.

.

.
.

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!

Φῶς Χριστοῦ φαίνει πᾶσιν!
Τό Φῶς τό Ἀληθινόν!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!

Ή ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑΝ ΩΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, Ή ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗΝ!
(Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής)